Masum 147. bölüm özeti ve fragmanı izle - 16 Ağustos Pazar

Masum 147. bölüm özeti ve fragmanı izle - 16 Ağustos Pazar
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 147. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 147. bölüm özeti haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 147. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 147. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 147. bölüm özeti

Raşi, mutfaktaki gaz borusunun delindiğini fark eder ve bunu herkese söyler. Koki bunu böceklerin delemeyeceğini söyleyerek doğru Anita’nın odasına gider. Onu ellerinden tutar ve salona doğru getirir. Bağrışmalara herkes salonda toplanır. Koki şimdi gerçeği açıklayacağını belirtir. Anita’yı sorularla sıkıştıran Koki sonunda amacına ulaşır. Anita ağlayarak Gopi’ye zarar vermek istediğini söyler. Ancak Ahem’e zarar vermek istemediğini belirtir. Herkes şok olurken Koki insanlık edip seni evime getirdim. Buradaki herkes seni çok sevdi ancak sen ihanet ettin der. Koki konuşmaya devam eder. Madem Ahem’i çok seviyordun neden ateşe atlayıp Ahem’i kurtarmaya çalışmadığını sorar. Gopi Ahem’i sevdiği için ateşe atladı ve onu sevdiğini ispat etti der. Anita Ahem’i sevdiğini söylerken Ahem gelir ve ondan susmasını ister. Ona inandığını söyler. Ancak şimdi anlıyorum ki iyi ki seninle evlenmemişim diyerek Gopi’nin elini tutar ve onunla mutlu olduğunu söyler. Anita’dan nefret ettiğini belirtir. Koki Anita’ya bundan sonra Ahem ile uğraşmamasını ister. Modi ailesi birer birer odasına dağılır. Raşi annesini arayıp her şeyi anlatmak ister ancak Urmi meşgule atar. Koki Raşi’ya annen ile konuşmadan önce yemek hazırlamasını ister. Ayrıca Gopi’yi değiştirmeye çalıştığı için Raşi’ye teşekkür eder ve onun da değişmemesini ve bu şekilde kalmasını ister. Raşi Anita için ne düşündüğünü sorar. Koki şu anda bir şey düşünmediğini söyler ve Raşi’yi yemeğe gönderir. Anita kıyafetlerini toplarken Gopi gelir ve eşyalarını neden topladığını sorar. Anita sana yaptıklarımdan sonra burada kalamayacağını söyler. Gopi üzülür ve ondan kalmasını ister. Anita ona yalnız kalmak istediğini söyler. Gopi Ahem’e gider ve Anita’nın kimseyi tanımadığı için ona yardım etmeleri gerektiğini söyler. Ahem Gopi’nin bu isteğini hayretle karşılar. Anita valiziyle salona iner ve Koki dahil herkesten özür dileyerek evden ayrılır. Bu sırada telefonu çalar. Arayan kişi Niles’dir. Anita çok mutlu olur ve evden ayrılır. Koki Gopi ve Ahem’e bakar ve Niles’isiz mi aradınız der. Ahem sinirlenir ve evet Gopi Anita’ya yardım edelim dediğinde Niles’i arayarak onu ikna etmeyi başardım der. Hetal Gopi’yi taktir ederken çok zor bir olayı basit bir şekilde çözdüğünü söylüyor. Masum 16 Ağustos Özeti sona erdi.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.