Masum 173. bölüm özeti ve fragmanı izle - 11 Eylül Cuma Masum tek parça ve Youtube izle

Masum 173. bölüm özeti ve fragmanı izle - 11 Eylül Cuma Masum tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 173. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 150. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 173. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 173. bölüm özeti

Gopi izin için belediyeye gitmelerini ister. Koki ve Savita yanındakilerle birlikte belediyeye giderler. Görevli memurun Bengalli olması Raşi’yi şüphelendirir ve izin alamayacaklarını söyler. Koki memura derdini anlatmaya çalışır ancak memur Bengalce konuştuğu için anlaşamazlar. Kadın memur, Koki’nin karşısında portakal yerken Koki sinir olur. Kadın memurun gözüne portakal suyu kaçınca Koki’den bilir ve sinirlenerek onları kovar. Koki ve ekibi şenlik alanına yeniden dönerler. Bir çöp kamyonu şenlik alanına çöp bırakınca çarşı fena karışır. Bengalli kadınlar bu duruma çok sinirlenirler. Koki kamyonu Savita’nın döktürdüğünü söyler. Kadınlar Savita’nın yüzüne  çöp fırlatırlar. Ortalık bir anda karışırken araya Koki girer. Koki ve beraberindekiler eve dönerler. Gopi görevli memura gidip portakal suyunu kendilerinin sıçratmadığını anlatım ve ona hediye verelim diye bir görüş ortaya atar. BU görüş herkesin hoşuna gider. Gopi’nin teklifiyle görevli memurun evine giderler. Kadın hediyelerle gelen Koki ve ekibini görünce şaşırır. Hediyelere çok sevinen kadın gerekli izinleri verir. Koki ve beraberindekiler şenliğin yapılacağı yere giderler ve izin belgelerini gösterirler. Görevli kadın gelir ve şenliği birlikte kutlayacaklarını söyler. İki grup şenlik alanını ikiye ayırır. İki grup da süslemeler yaparken Savita Bengalli kadınların süslerini çalmaya çalışır. Bengalli kadınlar Savita ile tartışırken Koki yine araya girer. Dawal Kinjal için sari alır. Kinjal sariyi kontrol eder ve kenara koyar. Dawal üzülür. Urmi Kinjal’in yatağında sari görür ve kendisinin sarisi zanneder. Kinjal onu Dawal’ın kendisi için aldığını söylese de Urmi ikna olmaz. Dawal gelir ve sarinin Kinjal’e ait olduğunu, isterse ona da sari alabileceğini söyler. Urmi mutlu olurken Kinjal memnun kalmaz. Urmi’nin komşuları nevrati için para toplarlar ve Urmi’nin yanına giderler. Urmi de onları Koki’nin düzenlediği şenliğe götürmeye karar verir. Kadınların topladığı paraları alıp küçük bir araba ile şenliğin yapıldığı yere giderler. Koki arabanın içine bu kadar kişinin nasıl sığdığını merak ederken Urmila ile görüşür. Urmila arabayı park etmek için geldiğinde Bengalli bir kişinin arabasını park ettiğini görür ve arabasını çekmesini ister. Adam kabul etmeyince de arabanın tekerini indirir. Bu sefer de Urmi yüzünden ortalık karışır. Çıkan tartışmalar üzerine belediye görevlisi şenliği iptal etmekle tehdit eder. Şenlikler başlar. Bengalliler sesleri bastırmak için yüksek ses çıkarırlar. Şarkı söyleyen adamın sesi kısılıp davul da patlayınca Bengallilerin sesi kesilir. Masum 11 Eylül Özeti sona erdi.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.