Masum 190. bölüm özeti ve fragmanı izle - 28 Eylül Pazartesi Masum tek parça ve Youtube izle

Masum 190. bölüm özeti ve fragmanı izle - 28 Eylül Pazartesi Masum tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 190. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 190. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 190. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 190. bölüm özeti

Diziseti'ne göre Kinjal, Dawal’ı ilk kez kıskanır ve ona güzel bir sofra hazırlayıp servisi bizzat kendisi yapar. Bu durum Dawal’ı memnun ederken Urmi de mutludur. Ancak mutlulukları uzun sürmez. Falguni elinde rasmali yemeği ile gelir. Dawal ondan da tadar ve Falguni’yi över. Kinjal ve Urmi sinirlenir. Hetal daha fazla dayanamaz ve Raşi ile bir kere daha görüşülmesini ister. Bütün bayanlar odasına giderler ve Raşi’yi teselli etmeye çalışırlar. Jigar odaya gelir ve Raşi’yi görmezden gelmelerini ister. Raşi ve Jigar tartışırken Raşi’nin aklına annesinin söyledikleri gelir ve evlatlık bir bebek istediğini söyler. Hetal Koki’den Raşi’nin kendi bebeğini istemesi için baskı kurmasını ister. Koki Jigar’a bu konu hakkında bilgin var mı diye sorar. Jigar bu meseleyi yeni öğrendim ama onun söyledikleri umurumda değil diye cevap verir. Baa bu konu hakkında Raşi’ye zaman vermeleri gerektiğini söyler. Kinjal uyanır ve Dawal’ın yanında olmadığını fark eder. Dawal’ı Falguni’nin evinde fan tamiri yaparken görür. Falguni Kinjal’i görünce Dawal’ın elinden tutar ve birlikte kahvaltı yapalım der. Kinjal onu itekler ve kötü bir rüya gördüğünü söyleyerek Dawal’a sarılır. Onu eve götürürken Falguni hiperleşir ve elindeki bardağı çöpe atar. Yetimhaneden bir bayan Modi ailesinin kadınlarını gösteriye davet eder. Gösteriye RAşi de gider. Gösteride evlat edinilen bir çocuğun daha sonra anne ve babasına kavuşması anlatılırken Raşi göz yaşlarına hakim olamaz ve ağlayarak salonu terk eder. Gopi Raşi’nin peşinden gelir ve ağlamamasını ister. Raşi sen de bir yetimsin, beni en çok sen anlarsın diyerek Gopi’ye duygusal şantaj yapar. Gopi Koki’ye gider ve Raşi konusunda kendisini örnek göstererek onu ikna eder. Koki Modi ailesini toplar ve Raşi’nin evlat edinmesine izin vereceğini söyler. Jigar da kabul edince yetimhaneye gidilir. Urmi Raşi’ye bebeği erkek seç ki fazla para alabilesin diye uyarırken Raşi kız ya da erkek olması önemli değil diyerek kriterleri yetimhane görevlilerine bildirirler. Urmi ise koğuştaki bebeklere birer birer bakarak istediği bebeği sonunda bulur ve Raşi’ye bildireceğini söyler. Ancak idare gerekli şartların oluşmadığını söyleyerek isteklerini reddeder. Raşi yıkılır adeta. Savita’nın kızı Dakşa karpuz yetiştirme yarışmasına katılacaktır. Baa bu seneki yarışmaya Raşi’nin de katılmasını ister. Raşi önce ilgilenmezken Koki yarışmada kazanırsa Raşi’ye büyük ödül vereceğini söyler. Raşi yarışmaya katılmaya ikna olur. Bir bebek gibi karpuzu yetiştirip büyütecektir. Masum 28 Eylül Özeti sona erdi.




Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.