Masum 193. bölüm özeti ve fragmanı izle - 1 Ekim Perşembe Masum tek parça ve Youtube izle

Masum 193. bölüm özeti ve fragmanı izle - 1 Ekim Perşembe Masum tek parça ve Youtube izle
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 193. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 193. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 193. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 193. bölüm özeti

Raşi, Urmi’den bebeği nereden aldığını sorar. Urmi sonunda onu yetimhaneden kaçırdığını itiraf eder. Raşi Koki’ye her şeyi anlatacağını söylerken Urmi o zaman Vanş bebeği unutmasını ister. Koki ise Raşi’nin bir şeyden tedirgin olduğunu anlamıştır. Urmi Koki her şeyi öğrenmeden bir şeyler yapması gerektiğini düşünür. Koki Raşi’nin odasına gelir ve Vanş bebeğin yetimhane evraklarını vermesini ister. Koki belgeleri alıp giderken Raşi belgelerin uydurma olduğu anlaşılacak diye korkar. Kinjal Dawal için güzel bir kahvaltı hazırlar. Dawal bu durumdan memnun kalırken Falguni’nin planının işe yaradığını, yakında Kinjal’ın ona sevgisini itiraf edeceğini düşünür. Anlaşılan Falguni ile yaşananlar bir planın parçasıymış. Raşi hemen annesini arar ve Koki’nin belgeleri aldığını söyler. Yakında foyaları ortaya çıkacaktır. Urmi bir yolunu bulacağını söyleyerek telefonu kapatır. Koki belgeleri avukata götürüp kontrol ettirecektir. Urmi çamaşırcı ve sütçüyü Modi evine avukat ve doktor olarak sokar. Öncesinde onları ne yapacakları konusunda eğitmiştir. Koki ayağına kadar gelen avukata vekalet belgelerini gösterir. Sütçü iyi hazırlandığı için bozuntuya vermeden Koki’yi ikna eder. Kinjal, Dawal için sevdiği yemeklerden akşam yemeği hazırlar ve onu arar. BU sırada Falguni’nin yanında olan Dawal Falguni’nin göz kırpması ile yemeğe gelemeyeceğini söyler. Koki belgeleri avukata götürüp kontrol ettirecektir. Urmi çamaşırcı ve sütçüyü Modi evine avukat ve doktor olarak sokar. Öncesinde onları ne yapacakları konusunda eğitmiştir. Koki ayağına kadar gelen avukata vekalet belgelerini gösterir. Sütçü iyi hazırlandığı için bozuntuya vermeden Koki’yi ikna eder. Kinjal, Dawal için sevdiği yemeklerden akşam yemeği hazırlar ve onu arar. BU sırada Falguni’nin yanında olan Dawal Falguni’nin göz kırpması ile yemeğe gelemeyeceğini söyler. Raşi ve Urmi sürekli bebeğin iyi şartlarının değişeceğini ima ederler. Urmi gitme zamanı geldi deyince büyük anne durmalarını ister. Bebeğe gelen bu fırsatı değerlendirmek istediklerini söyler. Alka ise itiraz eder ve bebeği olmadan öleceğini söyler. Urmi onun dadı olarak Modi evine gelebileceğini söyleyince Alka kabul eder. Raşi bunu Koki’ye nasıl kabul ettireceklerini sorar. Urmi o iş ben de diyerek izin alıp çıkarlar. Raşi annesinin isteği ile evde hizmetçiye ihtiyaç olması için plan yapar. Alka kendisini dadı olarak çağırmadıkları için Raşi’yi arar ve yarın üçte Modi evine geleceğini söyler. Raşi Koki’yi ikna etmeleri gerektiğini düşünüyor. Urmi Alka gelmeden önce Modi evine gelir. Meti’yi sakatlayıp Alka’yı eve hizmetçi olarak almak ister. Ancak yaptığı plan Methi’nin işe devam edebileceğini söylemesinden dolayı boşa çıkar. Masum 1 Ekim Özeti sona erdi.




Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.