Masum 235. Bölüm Fragmanı İzle - 12 Kasım Perşembe

Masum 235. Bölüm Fragmanı İzle - 12 Kasım Perşembe
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 235. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 235. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 235. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 235. bölüm özeti

Diziseti'nin haberine göreAhem ve Koki Umang’ın evine giderler ve ona 10 000 lak değerinde çek verirler. Eve geldiklerinde banka müdürü arar ve Umang adında birinin 10 000 lak çekmek istediğini söyler. Ahem telefonun sesini hoparlöre verdiği için herkes olanları dinliyor. Rada ise şoktadır. Hemen Umang’ı arar ancak Umang telefona cevap vermez. Koki Umang’ın iç yüzünü gösterdiği için mutludur. Bu sırada elinde çanta ile Umang gelir. Umang para dolu çantayı iade eder ve sadece mutlu olmak istediğini söyler. Bu davranışından etkilenen Rada kimseye aldırmadan Umang’a sarılır. Koki, Umang ile giderse bu eve giremeyeceklerini söyler. Gopi çok üzgündür ve Rada’yı Umang’dan ayırır. Madu kızıyla birlikte Urmi’nin evine gider. Umang Rada’yı arar. Rada kimse duymasın diye yatağının altına girer ve orada Umang ile konuşmaya devam eder. Umang az sonra göndereceğim mesaja bak diyerek telefonu kapatır. Rada Umang’ın kollarına bıçakla Rada yazdığı videoyu görür ve şok olur. Madu Rada’nın odasına girer ve Rada’yı yatağın altında görür. Elinden telefonu alır ve Umang ile konuşmaya nasıl cesaret ettiğini sorar. Bu sırada içeri Urmila girer ve Rada ile alay eder. Rada Urmi ve Raşi’nin Ahem’in ikizi Swam diye birisiyle kendisini kandırdıklarını ve Urmi’nin Swam gibi telefon edip neler yaptıklarını anlatır. Madu şok olurken Urmi ne yapacağını bilemez. Hetal, Umang ortalarda gezerken Madu ve kızının güvende olamayacağını, bu yüzden Modi evine gelmeleri gerektiğini söyler. Rada Umang’ın aşkına karşılık vermek için koluna bıçakla Umang’ın ismini kazır. Koki Madu’yu eve çağırmak için telefon eder. Madu telefonda konuşmaya başladığı sırada Urmi mutfağa girer ve yerde yatan Rada’yı görünce bağırır. Madu kızını görünce telefonu yere düşürür. Modi hanımları Rada’nın bileklerini kestiğini duyunca Gopi yere yığılır. Modi ailesi hastaneye gider. Umang Rada gibi kızları kandırmak çok kolay oluyor diye koluna kırmızı kalemle yazdığı Rada ismini siler. Koki Gopi’den Umang’ı aramasını ister. Gopi onu arar ve Rada’nın hastanede olduğunu ve bir daha yakınında görürse onu polise bildireceğini söyler. Umang hastaneye gelir ve Koki ile Gopi’nin ayaklarına kapanarak af diler. Kinjal Umang’ın kızları kandırmada mahir olduğunu söyler ve topuklu ayakkabısını çıkarıp onun yüzünde dans edeceğini söyler. Umang oradan uzaklaşır. Madu Rada’yı Umang’dan uzaklaştırmak için tek çarenin Rada’nın evlenmesi olduğunu söyler. Rada onu dinlerken evden kaçmayı düşünür. Urmi de ona dolaylı şekilde yardım eder. Rada Umang’ın yanına kaçar. Umang onunla şimdi evlenmeyeceğini söyler. Rada şok olur. Damat adayı Rada için gelir. Ancak Rada ortalarda yoktur. Gopi ellerini katlar ve damat adayı ve ailesinden özür dilerken Rada ortaya çıkar ve Umang’ın gerçek yüzünü gördüğünü söyler. Evlenmeye hazır olduğunu belirtir. Kinjal sevinirken Gopi şüphelidir. Ancak bu Umang’ın bir oyunudur. Masum 12 Kasım Özeti sona erdi.




Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.