Masum 286. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 2 Ocak Cumartesi

Masum 286. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle - 2 Ocak Cumartesi
Kanal 7'nin öğle sonrası kuşağında sevilerek izlenen Hint dizisi Masum'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Binlerce kişinin ekrana kilitlendiği ve soluksuz izlediği yapımda neler olacağı merak konusu ve araştırıılıyor. Haberimizde Masum 286. bölüm özeti ve fragmanı yer almaktadır. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 286. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 286. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 286. bölüm özeti

Meethi’nin odaları toplaması ile başlar. Artık Masterji de Modi konağında kalıyor. Zira hem Meera hem de Tolu ve Molu’nun özel öğretmeni olarak kaldığı için Meethi Masterji’nin odasını da toplamaya gider.

Öğretmenin odasında kırmızı elbise gören Meethi, yanlışlıkla kendisinin yada Gopi’nin odaya koymuş olabileceğini düşünüp, elbiseyi Gopi’nin odasına götürür. Masterji ise aarti töreninden sonra mutlu bir şekilde odaya gelir. Gopi aldığı sarı kıyafeti beğendiğini düşünür. Kanepe de Ahem’in aldığı kırımızı elbiseyi göremeyince panik olur. Etrafı arasa da bulamaz. Ahem sabah Gopi için aldığı ama evde bir türlü bulamadığı elbise meselesini Gopi ile paylaşır. Bu konuşma sırasında Ahem elbiseyi odada bulunca şaşırır ve der ki “Senin için aldığım ve kayıp olan elbise bu” deyince, Gopi bu elbisenin daha güzel olduğunu söyler. Raşi çocukların özel hocası Masterji ile konuşmak için odasına gelir. Lakin odada hoca yoktur. Raşi de hocayı beklerken, kalem kutusunu fark eder. İçini açtığında kutunun içinde Gopi’nin resmini görünce şok olur.

Masterji odasına gelir. Odada Raşi’nin elindeki kutuyu görünce panik olur. “Kalem kutusun da Gopi’nin resmi ne arıyor hoca” der. Masterji de hemen yalan söyler. “Ben bir ressamım. Sadece öğretmen değilim. Bu nedenle Gopi kendi resmini çizmemi istedi” diyerek Raşi’yi kandırır. Raşi ise kendisini daha güzel olduğunu, kendi resmini çizmesini ister. Masterji de fotoğrafı olmadan yapamayacağını söyler. Savitha gazete ilanını ile Modi konağına gelir. Pooja’nın yüksek bir meblağ ile Urmila’nın oturduğu konak  ile birlikte Daval’ın satılık ilanını gösterir. Ahem ve Kokila bu işi öğrenmek için Şah ailesini ziyarete gideceğini söyler.

Ahem ve Kokila Şah ailesinin yanına gider. Daval ev ile kendisinin satılmasına karşı çıkar. Kinjal de ilk başta ev meselesine evet dese de eşinin bu sözleşmede yer alacağından haberi yoktur.

Ahem ve Kokila da duyduklarının doğru olup olmadığını sorar. Urmila da Kokila’nın duyduklarının doğru olduğunu açıklar. Kokila para için Kinjal ile Daval’ın evini satıp, onları rahatsız etmeye çalıştığını söyler. Bu anlaşmayı sonlandırması için Pooja’yı arayıp söylemesini isterken, içeri Pooja girer.

Pooja Kinjal ile Daval’ın evliliğinde sıkıntı olduğunu, bu sebeple onu satın almak istediğini söyler. Kinjal Pooja’ya kızıp, güvenini boşa çıkardığını, Daval’ı rüyasında bile satılığa çıkarmadığını söyler. Pooja’ya Dhaval’ı parayla satın alabileceğini nasıl düşünebileceğini sorar. Pooja, yaptığı hatadan dolayı özür diler.

Masterji artık platonik bir aşk yaşamak istemediği için evli bir kadına saplantılı bir şekilde aşkını itiraf etmek için mektup yazar. Gopi’nin gideceği yere doğru atar. Bu sırada gözlerini kapatır. Mektubu Gopi değil, Raşi alır. Raşi aşk mektubunu okuyunca şok olur. Masterji ise mektubu Gopi değil Raşi’nin okuduğunu gördüğünde hayalleri suya düşer.

Raşi sinirle hocanın yanına gidip bağırır. Gopi hemen olay yerine gelir. Raşi her şeyi anlatır. Masterji hemen yeni bir yalanla işi kapatır. “kendisini aldatan ve geri dönmesini beklediği karısına itafen yazdığı mektup elinden uçtuğunu, bu sırada Raşi’ni eline geçti” deyip kendisini kurtarır.

Jigar iş konusunda büyük bir hata yapar. Ahem evde Jigar’ı azarlar. Raşi ile beraber Tolu ve Molu da Ahem’in odasında Jigar’ın fırça yediğini görüp üzülürler. Tolu ve Molu “Babamıza Ahem amca neden kızdı” diye sorsa da Raşi cevap veremez.

Raşi hırsını Gopi’den çıkartıp tartışır. Ahem Jigar ile tartıştıktan sonra Vidya’nın Meethi’ye rahatsızlık verdiği görünce Ahem Vidya’yı ikaz edip büyüklerinden özür dilemesi ister. Ahem işe giderken Vidya da annesine babasını şikayet eder. Masterji de bu olanları görünce Gopi’ye yaklaşmanın tek yolu Vidya’dan geçtiğini düşünür.

Masum 2 Ocak 2021 Cumartesi Özeti
2 Ocak 2021 Cumartesi günü TV ekranlarına gelmesini beklediğimiz Masum 2 Ocak 2021 özeti vermeye devam diyoruz.

Urmila saçına masaj için süt özünü getiri. Kinjal bir miktar Pappu için ister. Lakin Urmila vermek istemeyince Pappu süt özünün içine sakız yapıştırır. Urmila sakız kafasına yaptığı için güzellik salona gidip çıkartacağı için Kinjal’den para ister. Kinjal vermek istemeyince, Urmila zorla alır.

Urmila Modi konağına gidip Güzellik salonunu %50 indirimle yaptığı için arta kalan parayı Raşi ile harcamak ister. Raşi eve Jigar’ın olduğunu, bu sebeple gidemeyeceğini söyler. Raşi annesinin ısırasına dayanamayınca, Jigar’dan izin ister.

Masterji Raşi ve Urmla’yı dışarıda takip eder. İkili spa merkezine girer. Urmila buhar odasına girdiğinde, öğretmen Masterji de arkasından gidip, tamirci kılında buhar odasının kapısını kilitleyip odaya fazla buhar verir. Urmila içeride bayılır. Ölmekten sonra anda kurtulur.

Raşi akşam yemeğini hazırlamak için erken gelmek istese de spa merkezinde olan olaylar nedeniyle gecikir. Arka kapından girerken Masterji ile karşılaşır. Evde yemek yapmadığı için kendisine kızacakları için Masterji gizlice yemek yaptığını söyler. Raşi öğretmene teşekkür edip, sanki saatlerdir mutfakta yemek yapıyor havası ile salona gelir.

Ahem evdeki tüm çocuklara hediye alır. Lakin Vidya Meethi ile tartıştığı için onun hediyesini saklar. Vidya “baba bana hediye yok mu” der. Ahem de “Meethi’ye karşı saygısızlık yaptığın için sana hediye almadım” der. Vidya çok üzülür. Masum 286. bölüm özeti devam ediyor.

Masterji tam fırsatı deyip, Vidya’nın yanında gider. “Baban seni hiç sevmiyor. Sanki üvey baba gibi davranıyor” der. Vidya bunu hemen annesine anlatınca Gopi şok olur. Masterji’nin odasına gider. Kendi resmini kalem kutusunda görünce ikinci bir şok daha yaşar.

İlk fırsatta Gopi bunu öğretmene sorar. Öğretmen Gopi’den bu sözleri duyunca şok olur. Ne diyeceğini bilemez. Devamı Masum 287. bölüm özeti içerisinde bulabilirsiniz. Masum 286. bölüm özeti burada son buldu.




Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.