Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler?

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler?
Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi zaman zaman televizyon ekranlarında yerini alıyor. Peki Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler?

Emre Yüksel - Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi dünya çapında büyük ses getirdi. Orijinal adı Rise of the Planet of the Apes olan Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filmi görsel efektleri ve ilgi çekici senaryosuyla ön planda yer alıyor. 2011 yapımı aksiyon, bilim kurgu türündeki film, Maymunlar Cehennemi film serisinin sonuncudur. İşte Maymunlar Cehennemi: Başlangıç filminin konusu ve oyuncuları...

MAYMUNLAR CEHENNEMİ BAŞLANGIÇ KONUSU NEDİR?

Genetik mühendislerin çalışmaları sonucunda maymunlarda zihinsel gelişmeler meydana gelir. Olan biteni farkında olan Will Rodman bir maymunu tesisten kaçırır. Maymunla dostluk kuran Will, Cesar adını verdiği maymuna birçok şey öğretir, onu insan gibi yaşatmaya çalışır. 

Bir gün Will'in babası araba kazası geçirir. Kazada karşı tarafa saldıran Cesar maymun hapishanesine atılır. Burada birçok maymunla tanışır ve işkence görür. Will'in kendisini hapishanede bıraktığını düşündüğü için ona kızgındır. Arkadaşlarıyla plan kuran ve hapishaneden kaçan Cesar genetik mühendislerinin olduğu binayı yağmalar. 

MAYMUNLAR CEHENNEMİ BAŞLANGIÇ OYUNCULARI KİMLER?

James Franco (Will Rodman),

Freida Pinto (Caroline),

John Lithgow (Charles Rodman),

Brian Cox(John Landon),

Tom Felton (Dodge),

Andy Serkis (Caesar),

David Hewlett (Hunsiker),

Tyler Labine (Franklin).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.