Menajerimi Ara 14. bölüm full, tek parça ve Youtube izle | 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Menajerimi Ara 14. bölüm full, tek parça ve Youtube izle | 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Koronavirüs sebebiyle geçen hafta ekranlardaki yerini alamayan Menajerimi Ara, yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Ünlü oyuncuların yer aldığı kadrosuyla pazar akşamlarında zirveye oynayan dizide bugün de eneler yaşanacağı merak konusu. Menajerimi Ara 14. bölüm izle seçeneği ile haberimizde yer alıyor. Menajerimi Ara 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Pazar akşamlarının zirve sahibi Menajerimi Ara dizisi yeni bölümüyle 22 Kasım Pazar günü ekranlardaki yerini aldı. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Aslı Mavitan başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek gündemden düşmeyen Menajerimi Ara'in yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Menajerimi Ara 14. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Menajerimi Ara 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.



Menajerimi Ara 14. bölüm özeti

Dicle’nin kovulmasının ardından, Beren’in Berlin Ajans’a geçmesi Ego Ajans’ta bütün dengeleri değiştirir. Feris, Dicle’nin yokluğunda yeni asistanıyla işlerini halletmeye çalışırken, oyuncusu Ozan Dolunay’ın yaşadığı kriz her şeyi daha da karmaşık bir hale getirir. ‘Peri Masalım’ dizisinin takipçileri sürpriz bir istekle ajansı basınca, Çınar farklı bir yol denemek zorunda kalır. Dicle’nin tekrar ajansa dönmesi için harekete geçen Emir ve Barış, hiç beklemedikleri engellerle karşılaşır. Dicle’nin Barış’la ilgili öğrendiği gerçekler ise onu bir kez daha derinden etkiler. Serkan, Ego’nun sürpriz bir oyuncusuna bir adım daha yaklaşırken, tehlikenin farkında olan Kıraç, Serkan’la yüzleşir. Serkan’ın Dicle’yle ilgili büyük hamlesi ise merak konusudur.


Star TV Menajerimi Ara 14. bölüm full tek parça HD izle

Pazar günlerinin zirve adaylarından biri olan Menajerimi Ara 14. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Menajerimi Ara'nın 14. bölümünü star.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Menajerimi Ara 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin fenomen dizisi Menajerimi Ara 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa startv.com.tr ve STAR TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.