Menajerimi Ara dizisi 8. bölüm full, tek parça, STAR TV ve Youtube izle | 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Menajerimi Ara dizisi 8. bölüm full, tek parça, STAR TV ve Youtube izle | 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
STAR TV'de yayınlandığı günden bu yana salı akşamlarına damga vuran Meneajerimi Ara bu akşam da izleyicisiyle buluşuyor. Medya sektöründe yaşananları ele alan dizide yine dopdolu bir akşam ekranlardaki yerini alacak. Reyting zirvesine oynayan dizisi Menajerimi Ara 8. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Menajerimi Ara 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Salı akşamlarının zirve sahibi Menajerimi Ara dizisi yeni bölümüyle 13 Ekim Salı günü ekranlardaki yerini aldı. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Aslı Mavitan başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek gündemden düşmeyen Menajerimi Ara'in yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Menajerimi Ara 8. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Menajerimi Ara 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.



Menajerimi Ara 8. bölüm özeti

Ajansın başına Mayda’nın geçmesiyle taşlar yerinden oynar. Dicle işleri yoluna koymak için Mayda’ya Kıraç’la ilişkisini açıklarken her şeyi daha karmaşık hale getireceğinin farkında değildir. Büyük bir etkinlik için hazırlanan Çınar ve Feris karşılaştıkları krizi çözmek için ellerinden geleni yaparlar. Ajans çalışanları yılın etkinliğine dair her şeyi çözdüklerini düşünürken etkinlik sırasında herkesle birlikte onlar da büyük bir sürprizle karşılaşır. Ancak o gecenin asıl büyük sürprizi Beren’in Dicle hakkında öğrendikleri olacaktır.


Star TV Menajerimi Ara 8. bölüm full tek parça HD izle

Salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Menajerimi Ara 8. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Menajerimi Ara'nın 8. bölümünü star.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

hercai miran aslanbey


Menajerimi Ara 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin fenomen dizisi Menajerimi Ara 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa startv.com.tr ve STAR TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.