Millet İttifakı'nın İstanbul mitingi hangi kanalda canlı izle

Millet İttifakı'nın İstanbul mitingi hangi kanalda canlı izle
Millet İttifakı İstanbul mitingini Maltepe'de gerçekleştirecek. Konuyla ilgili detaylara ilişkin araştırmalar sürüyor. Peki, Millet İttifakı'nın gerçekleştireceği miting canlı olarak nasıl izlenir? Nereden ulaşılır? Detaylar haberimizde.

Saat 17.30'da Maltepe Orhangazi Şehir Parkı'nda gerçekleşecek olan mitinge CHP lideri ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'yla birlikte ittifağın siyasi parti liderleri ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılacak.

Millet İttifakı'nın İstanbul mitinginin başlamasını az bir süre kala merak edilen sorular araştırılmaya başlandı. Mitingi canlı olarak izlemek isteyenler arama motorlarında soluğu aldı. Sorgulamalarda yer bulan Millet İttifakı'nın Maltepe'de gerçekleştireceği İstanbul mitingi destekçileri tarafından merak ediliyor. Söz konusu mitinge ilişkin diğer detaylar sorgulamalarda yer buldu. Peki, Millet İttifakı mitingi bugün mü? Kılıçdaroğlu bugün kaçta nerede? Maltepe Miting alanına nasıl gidilir? Millet İttifakı mitingi saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak izlenir?

MALTEPE MİTİNGİ NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

Millet İttifakı'nın binlerce kişinin katılımı ile planlanan İstanbul mitingi saat 18.00'de başlayacak. Liderlerin eksiksiz olarak yer alacağı bu önemli günde iktidara da mesajlar gönderilmesi bekleniyor.

MİTİNG İÇİN KAPATILAN YOLLAR VE GÜZERGAHLAR

Mitingden saatler öncesinde alana çıkan yollar polis ekipleri tarafında trafiğe kapatılarak önlem alındı. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada miting kapsamında Maltepe Kartal sahil yolu, Küçükyalı Evlendirme Dairesi önü ile Kartal Çanakkale kavşağı arasında kalan kısım ve bu caddeye çıkan tüm sokakların trafiğe kapatıldığı bildirildi. Öte yandan Sahil yolunu kullanmak isteyen vatandaşlar polis ekipleri tarafından alternatif güzergâhlara yönlendirildi.

CANLI OLARAK NASIL İZLEYEBİLİRİM?

Millet İttifakı'nın İstanbul mitingini Halk TV'den canlı olarak izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.