Netflix Ağustos 2022 takvimi belli oldu! Yayınlanacak diziler ve filmler

Netflix Ağustos 2022 takvimi belli oldu! Yayınlanacak diziler ve filmler
Dünyanın 1 numaralı dizi ve film platformu Netflix'te yeni ay sabırsızlıkla bekleniyor. Evlerinde vakit geçirmek, tatillerini verimli hale getirmek veya farklı nedenlerden dolayı ekran başına geçmek isteyenler araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Bunun için de internet başına geçiyor ve yeni ayla ilgili her şeyi öğrenmeye çalışıyor. Yeni yapımlar keşfetmek veya sezon devamlarını bekleyen izleyiciler için dopdolu bir ay geçecek gibi gözüküyor. Peki Netflix'te neler var? Netflix'te ağustos ayı

Dünyanın 1 numaralı dizi ve film platformu Netflix'te yeni ay sabırsızlıkla bekleniyor. Evlerinde vakit geçirmek, tatillerini verimli hale getirmek veya farklı nedenlerden dolayı ekran başına geçmek isteyenler araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Bunun için de internet başına geçiyor ve yeni ayla ilgili her şeyi öğrenmeye çalışıyor. Yeni yapımlar keşfetmek veya sezon devamlarını bekleyen izleyiciler için dopdolu bir ay geçecek gibi gözüküyor. Peki Netflix'te neler var? Netflix'te ağustos ayında yayınlanacak diziler ve filmler haberimizde yer alıyor.


1 Ağustos 2022'de Netflix'e Neler Geliyor?

Big Tree City (Sezon 1) Netflix Original Kids – İngiliz animasyon stüdyosu Blue-Zoo'dan, Major Prickles ve ekibinin Big Tree City vatandaşlarını kurtarmaya çalışmasını konu alan yeni bir dizi geliyor.
Siyah Giyen Adamlar 3 (2012) – Başrollerini Will Smith, Tommy Lee Jones ve Josh Brolin'in paylaştığı Siyah Giyen Adamlar üçlemesinin üçüncü ve son filmi.
Spider-man 2 (2004) – Tobey Maguire'ın Spider-man üçlemesindeki ikinci girişi. Doktor Ahtapot ile karşı karşıya gelir.
The Age of Adaline (2015) – Blake Lively, sonsuza kadar yaşayacağını öğrenen ve aşkı karmaşık hale getiren genç bir kadın hakkındaki bu fantastik romantizmde başrolde.
Tower Heist (2011) -Bu soygun komedisi için tüm yıldızlar bir araya geliyor. Eddie Murphy, Ben Stiller ve Casey Affleck başrolde.



2 Ağustos'ta Netflix'e Neler Geliyor?

Clusterf**k: Woodstock '99 (2022) Netflix Orijinal Belgeseli – Woodstock 1999 müzik festivalinde yaşanan felakete geri dönüyor.


3 Ağustos'ta Netflix'e Neler Geliyor?

Buba (2022) Netflix Orijinal Filmi – Çevrimiçi Uyuşturucu Nasıl Satılır (Hızlı) filminin yan ürünü olan Alman filmi.
KAKEGURUI TWIN (Sezon 1) Netflix Orijinal Anime – Kaori Makita, Yumeko Jabami okuluna transfer olmadan bir yıl önce Mary Saotome'un kumardaki başarılarının hikayesini anlatan bu yeni diziyi yönetiyor.
Düğün Sezonu (2022) Netflix Orijinal Filmi – Pallavi Sharda ve Suraj Sharma bu yeni romantik komedide rol alıyor.



5 Ağustos'ta Netflix'e Neler Geliyor?

Darlings (2022) Netflix Orijinal Filmi – Hintçe aşk filmi.
Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie (2022) Netflix Original Kids – Nickelodeon'dan ROTMNT serisinden bir uzun metrajlı film geliyor.
The Sandman (Sezon 1) Netflix Orijinal – Neil Gaiman'ın dünyaca ünlü çizgi romanları, bu canlı aksiyon dizisiyle ekranda hayat buluyor.


10 Ağustos'ta Netflix'e Neler Geliyor?

Instant Dream Home (Sezon 1) Netflix Orijinal Dizisi – Danielle Brooks tarafından sunulan Reality dizisi.


12 Ağustos'ta Netflix'e Neler Geliyor?

13: The Musical (2022) Netflix Orijinal Filmi – Anne ve babasının boşanmasının ardından Evan Goldman (Eli Golden), NYC'den küçük Indiana kasabasına taşınır. 13. doğum günü yaklaşırken, yeni okulunun karmaşık sosyal çevrelerinde ustalaşmalı ve Bar Mitzvah'ını şimdiye kadarki en havalı partiye dönüştürerek arkadaşlar kazanmalıdır.

Gündüz Vardiyası (2022) Netflix Orijinal Filmi – Foxx'un temizlikçi kisvesi altında bir vampir katili olarak oynadığı bu vampir filminde Jamie Foxx, Snoop Dogg ve Dave Franco ile birlikte rol alıyor.
Never Have I Ever (Sezon 3) Netflix Orijinal Dizisi – Netflix'in Maitreyi Ramakrishnan tarafından yönetilen yetişkin dizisinin üçüncü sezonu.


17 Ağustos'ta Netflix'e Neler Geliyor?

High Heat (Sezon 1) Netflix Orijinal Dizisi – José Ignacio Valenzuela tarafından yaratılan Meksika dizisi.
İki Yola Bak (2022) Netflix Orijinal Filmi – Daha önce Artı/Eksi olarak bilinen bu filmde, geleceğini iki zaman çizelgesinde oynayan bir karakteri canlandıran Lili Reinhart yer alıyor.
Royalteen (2022) Netflix Orijinal Filmi – Norveç romantik filmi.


19 Ağustos'ta Netflix'e Neler Geliyor?

Kleo (Sezon 1) Netflix Orijinal Dizisi – Berlin Duvarı'nın yıkılmasından sonra intikam almaya başlayan eski bir casus hakkında geçen Alman suç dizisi.
Sonraki 365 Gün (2022) Netflix Orijinal Filmi – Polonya erotik gerilim filmi. Film serisinin üçüncü girişi.



24 Ağustos'ta Netflix'e Neler Geliyor?

Lost Ollie (Limited Series) Netflix Orijinal Dizisi – Shannon Tindle'ın yeni aile sınırlı dizisi. Sahibini bulmaya çalışan kayıp bir oyuncak hakkında.
Mo (Sezon 1) Netflix Orijinal Dizisi – A24'ten, Mo Amer ve Farah Bsieso'nun oynadığı komedi dizisi.
OC'yi Satmak (1. Sezon) Netflix Orijinal Serisi – Reality serisi yan ürünü.


25 Ağustos'ta Netflix'e Neler Geliyor?

Rilakkuma'nın Tema Parkı Macerası (Sezon 1) Netflix Orijinal Anime – Rilakkuma, Korilakkuma, Kiiroitori ve Kaoru'nun kapanmak üzere olan bir eğlence parkında oynayacaklarını anlatan hayattan kesit anime serisi.



26 Ağustos'ta Netflix'e Neler Geliyor?

Loving Adults (2022) Netflix Orijinal Filmi – Bir kitaptan uyarlanan Danimarkalı suç-gerilim.
Me Time (2022) Netflix Orijinal Filmi – Mark Wahlberg, Regina Hall ve Kevin Hart, eski dostuyla bağlantı kurup hafta sonunu heyecanla geçiren evde oturan bir babayı konu alan bu komedide rol alıyor.


31 Ağustos'ta Netflix'e Neler Geliyor?

I Came By (2022) Netflix Orijinal Filmi – Babak Anvari, Londra'nın zengin seçkinlerinin evlerini hedef alan asi bir genç grafiti sanatçısı hakkında bu İngiliz filmini yazıp yönetiyor.
Ağustos 2022'de Netflix'te ne izleyeceksiniz? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.