Sabahın Sultanı Seda Sayan Nurgül kimdir? Nurgül Aslan Instagram ve Tiktok hesabı

Sabahın Sultanı Seda Sayan Nurgül kimdir? Nurgül Aslan Instagram ve Tiktok hesabı
Sabah saatlerinde yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Sabahın Sultanı Seda Sayan'a katılan Nurgül hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Güzel gelin adayının milyonların önüne çıkarak müstakbel kayınvalidesi Nazlı Hanım ve Emre'ye karşı verdiği mücadele kendisini internetin gündemine oturttu. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan Nurgül Aslan kimdir? Instagram ve Tiktok hesabı haberimizde yer alıyor.

Şarkıcı Emre Deveci ile birlikte Sabahın Sultanı Seda Sayan'a katılan Nurgül Aslan internette en çok arananlar arasında yer alıyor. İzleyicilerin karşısına çıkan ve canlı yayında sert tartışmalarla gündeme gelen güzel gelin adayının sert sözleri programa da damga vuruyor. Evlenmek üzere sevgilisiyle beraber en çok konuşulan çiftlerden biri olarak tanınmaya devam ediyor. Kendisi hakkında da çok sayıda araştırmada bulunularak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan Nurgül Aslan kimdir? Instagram ve Tiktok hesabı haberimizde yer alıyor.



Sabahın Sultanı Seda Sayan Nurgül kimdir?

Adını Sabahın Sultanı Seda Sayan'da duyuran Nurgül Aslan 1 çocuk annesi. Emre Deveci ile 3.5 senedir sevgili ve artık yolunu evlilikle taçlandırmak üzere Nazlı Hanım'dan onay alabilmek adına çaba gösteriyor. Programa çıktıktan sonra binlerce kişinin dikkatini çekmeyi başardı ve sosyal medyada da adından söz ettiriyor. Keskin tavırları, sert sözleri ve gözüpek duruşuyla çok konuşuluyor.


Sabahın Sultanı Seda Sayan Nurgül


 

Sabahın Sultanı Seda Sayan Nurgül Instagram hesabı

Programa çıktıktan sonra sosyal medyanın da gündemine hızlı bir giriş yapan Nurgül Aslan'ın kendine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Son dönemde Sabahın Sultanı Seda Sayan'dan yayınladığı fotoğraflarla takipçilerinin karşısına çıkıyor. 25 bin civarında kişi tarafından takip ediliyor. @aslan.nurgul adresinden siz de fotoğraflarını görebilir veya takip listenize alabilirsiniz.
 

Sabahın Sultanı Seda Sayan Nurgül


Sabahın Sultanı Seda Sayan Nurgül Tiktok hesabı

Seda Sayan'dan Emre Deveci ile evlenmek üzere aracı olması için programa katılan Nurgül Aslan'ın Tiktok hesabı da bulunmaktadır. Burada da yine binlerce takipçisi bulunmaktadır. Güzelliğiyle her geçen gün sayı artmaktadır. Son dönemde Emre ile olan videolarını paylaşmaktadır. https://www.tiktok.com/discover/Nurg%C3%BCl-Aslan adresinden takip edebilirsiniz.

Sabahın Sultanı Seda Sayan Nurgül

Sabahın Sultanı Seda Sayan Nurgül
 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum