Selçuk Bayraktar Az Önce Konuştum Candaş Tolga Işık canlı izle, saat kaçta, hangi kanalda 27 Eylül Çarşamba?

Selçuk Bayraktar Az Önce Konuştum Candaş Tolga Işık canlı izle, saat kaçta, hangi kanalda 27 Eylül Çarşamba?
BAYKAR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın konuk olacağı Candaş Tolga Işık’ın Az Önce Konuştum programının kanalı ve yayın saati merak ediliyor.

Son günlerin en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile evli olan BAYKAR Holding yönetim kurulu başkanı Selçuk Bayraktar canlı yayınlanan bir programa konuk oluyor. Ünlü televizyoncu Candaş Tolga Işık’ın sunuculuğunu üstlendiği Az Önce Konuştum adlı programa katılacak olan Selçuk Bayraktar’ı canlı yayında izlemek isteyenler yapımın hangi saatte başlayacağını ve hangi kanalda yayınlanacağını araştırıyor. Peki Selçuk Bayraktar’ın konuk olacağı Az Önce Konuştum Candaş Tolga Işık’ın programı ne zaman yayınlanacak, saat kaçta başlayacak? İşte yanıtı…

Selçuk Bayraktar, 27 Eylül 2023 Çarşamba günü canlı yayında Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtlayacak. TV100 ekranlarında yayınlanacak olan Az Önce Konuştum isimli program, saat 20.00’de başlayacak.

Canlı olarak yayınlanacak Az Önce Konuştum Selçuk Bayraktar yayını TV100 kanalında seyircilere sunulacak. Bayraktar’ı canlı olarak izlemek isteyenler 27 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’de ekran başında olacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.