Sen Çal Kapımı 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı?

Sen Çal Kapımı 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı?
FOX TV'de bu akşam yayın hayatına başlayacak olan ve ilk kez izleyicilerinin karşısına çıkacak Sen Çal Kapımı Aşk kritik bir sınav verecek. Dizi güçlü oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olsa da zaman zaman başarısızılıklar yaşandığına da tanıklık ettik kimi zaman. Peki Sen Çal Kapımı 1. bölüm reyting sonuçları nasıl? Dizi izlendi mi tutar mı?

Kerem Bürsin ve Hande Erçel gibi önemli oyuncuların baş rolünü paylaştığı Sen Çal Kapımı bu akşamdan itibaren her çaşarmba günü ekranlardaki yerini alacak. FOX TV'de yayınlanacak olan dizinin en kritik günü de bugün. Sebebi ise izlenme oranları. Eğer diziler ilk bölümde iyi bir seviye yakalarsa ilerleyen süreçte kalıcı olması daha muhtemel hale geliyor. Son dönemde birçok yapımın da final yapmak zorunda olduğunu gördük. Peki Sen Çal Kapımı 1. bölüm reyting sonuçları nasıl? Dizi izlendi mi tutar mı? Detaylar haberimizde.
 


Gençliğim Eyvah dizisi konusu

Eda Yıldız, üniversitede bölüm birincisiyken son seneyi yurtdışında okumak üzere burs kazanmıştır, fakat son anda bursu kesilince Eda’nın hayatı altüst olur, üniversiteden atılır, lise mezunu kalır. Aylar boyunca, bursunu kesen Serkan Bolat’a ulaşmaya çalışır ama görüşemez. Halasının yanında çiçekçilik yapmaya başlar. Bir gün Serkan Bolat’ın konuşma yapacağı yeri öğrenince yüzleşmek için karşısına çıkar. Birbirlerine kelepçeli olarak bir gün geçirmek zorunda kalırlar. Eda’nın fevriliği, birbirlerine duydukları nefret ve aralarındaki karşı konulmaz çekim onları uzun süre oynamak zorunda kalacakları bir oyuna sürükler.

hande erçel


Gençliğim Eyvah dizisi oyuncuları

Dizinin oyuncuları arasında HANDE ERÇEL, KEREM BÜRSİN, NESLİHAN YELDAN, BİGE ÖNAL, EVRİM DOĞAN, İSMAİL EGE ŞAŞMAZ, ANIL İLTER, MELİSA DÖNGEL, ÇAĞRI ÇITANAK, ELÇİN AFACAN, SİTARE AKBAŞ, BAŞAK GÜMÜLCİNELİOĞLU, ALİCAN AYTEKİN, SARP BOZKURT, DORUKHAN KENGER, AHMET MARK SOMERS ve İLKYAZ ARSLAN gibi isimler bulunuyor.

kerem bürsin


Sen Çal Kapımı reyting sonuçları

Dizinin baş rol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin oldukça fazla kişi tarafından takip ediliyor. Milyonlarca hayranı bulunan iki oyuncunun sevenleri bugün ekran başında olabilir. Bu da iyi bir reyting anlamına geliyor. Diğer yandan Hande Erçel'in son dönemde oynadığı dizilerin erken final yapması da dezavantaj olarak karşımıza çıkıyor. FOX Ana Haber'de Fatih Portakal'ın yerine Gülbin Tosun'un olması ve Survivor'un yayınlanmaması diziyi ön plana atabilir. Sonuçlar yayınlandıktan sonra değerlendirme yapmak daha sağlıklı olacaktır. Eğer eşik iyi atlatılırsa dizinin önü açıktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.