Serenay Sarıkaya Aile dizisi kırmızı elbise ne marka? Kaç lira?

Serenay Sarıkaya Aile dizisi kırmızı elbise ne marka? Kaç lira?
Aile dizisi SHOW TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Baş rol oyuncularından biri olan Serenay Sarıkaya'nın giydiği kırmızı elbise ise olay haline geldi. Kapanın elinde kalan kıyafet hakkında internette çok sayıda kadın araştırmalarda bulunuyor. Serenay Sarıkaya'nın Aile dizisinde giydiği kırmızı elbise ne marka ve kaç lira? Detaylar haberimizde.

BURAK ZİHNİ - Baş rollerinde Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Aile dizisi her hafta SHOW TV'de yayınlanıyor. Yeni bölümleri ile milyonları ekran başına kilitleyen diziyi yakından takip eden seyirciler, kıyafetlere de ilgi göstermeyi sürdürüyor. Güzel oyuncunun giydiği kıyafet de gündeme oturdu. Peki, Serenay Sarıkaya'nın Aile dizisinde giydiği kırmızı elbise ne marka ve kaç lira? Detaylar haberimizde.


serenay-sarikaya-aile-dizisi-kirmizi-elbise


Serenay giydi olay oldu!

Uzun süredir ekranlarda olan ve güzelliği ile her dönemde dikkat çekmeyi başaran Serenay Sarıkaya, genç kızların da idolü haline gelmişti. Aile dizisinde giydiği kıyafet de gündeme oturmayı başardı. Birçok kişi "Serenay Sarıkaya'nın Aile dizisinde giydiği kıyafet ne marka?" sorusunu sorarak internette aradı.

serenay-sarikaya-aile-dizisi-kirmizi-elbise-1

Serenay Sarıkaya'nın Aile dizisindeki elbisesinin markası ne?

Başarılı oyuncunun 2. bölümde giydiği kıyafet sıkça araştırıldı. Kırmızı elbise, Museum of Fine Clothing serisinin SS21 by Eda Gungor imzasını taşıyor. Fiyatı ise bilinmiyor.

serenay-sarikaya-aile-dizisi-kirmizi-elbise-2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.