Solmaz Çiros Kuaförüm Sensin'de! Solmaz kimdir?

Solmaz Çiros Kuaförüm Sensin'de! Solmaz kimdir?
SHOW TV'nin sevilen yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni bir hafta daha başlıyor. Takımlar birincilik mücadelesi verebilmek için hem ekip arkadaşlarıyla uyum içinde çalışmak hem de ellerini konuşturmak zorunda. Roman konseptinde yarışacak dört takım için bugün Roman havası da çalınacak ve keyifli anlar yaşanacak. Solmaz Çiros da Roman dansı ile adından söz ettirecek. Daha önce de ekranlardan alışkın olduğumuz Solmaz Çiros kimdir? İşte detaylar...

Daha önce katıldığı evlilik programları ile aıdından söz ettiren, seksi pozlarıyla dikkat çeken ve ardından da oyunculuğa  ve şarkıcılığa da geçiş yapan Solmaz Çiros adından uzun süre söz ettirmeyi başarmıştı. Güzel gelin adayı şimdilerde bir güzellik merkezi işletiyor ve İzmir'de yaşıyor. Sosyal medyadaki takipçilerine Kuaförüm Sensin'deki videosunu paylaşan Çiros için bugün binlerce kişi ekran başında olacak.
 


SOLMAZ ÇİROS KİMDİR?

Türkiye'nin tanıdığı Solmaz Çiros 1997'de doğdu. Aslen İzmirlidir. İzmir'de Türkiye'nin birçok yerinde Romanların yaşadığı mahallelerden birinde ikamet etmektedir. 23 yaşındadır. Anne ve babasının dört evladından biridir.

Bir dönem Star TV ekranlarında yayınlanan ve Zuhal Topal'ın sunduğu evlenme programına katılan Solmaz Çiros bu program ile ünlenmiştir. Daha sonrasında ise . Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın evlilik programına da katılmıştır.

solmaz çiros

Her daim yaşına göre daha olgun olduğunu söyleyen Çiros, anne ve babası ile birlikte İzmir'de çiçek satarak geçimlerini sağladıklarını her fırsatta belirtmiştir.

TV 8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Aşk-ı Roman dizisinde rol alan Solmaz Çiros sosyal medya hesabını kullanıyordu.

1.70 boyunda ve 1.55 kilo olan Solmaz Çiros samimi kişiliği ile dikkat çekmeyi başarmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.