Survivor’da kim diskalifiye oldu? Acun Ilıcalı: Hayretler içerisindeyim!

Survivor’da kim diskalifiye oldu? Acun Ilıcalı: Hayretler içerisindeyim!
Survivor’da diskalifiye şoku yaşanıyor. Yarışmanın bugün yayınlanacak bölümünde bir yarışmacının adaya veda edeceği ortaya çıktı. 

Necdet Oktay Apaydın - TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2023 programının son fragmanını izleyenler, “Survivor’da kim diskalifiye oldu?” sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Survivor’un 10 Nisan günü yayınlanacak yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Programın yapımcısı ve sunucu Acun Ilıcalı’nın fragmanda sert açıklamalarda bulunduğu görülüyor. 

Survivor’da nadir bir olay yaşadıklarını belirten Acun Ilıcalı, yarışmacının arkadaşları ile vedalaşmadan adadan ayrılmasını istedi. Fragmanda oldukça gergin olduğu gözlenen Ilıcalı, ada konseyinde yaptığı konuşma ile Survivor’a diskalifiye olarak veda eden ismi açıkladı.

“Vedalaşmadan ayrılabilirsin”

Ilıcalı, fragmanda diskalifiye olan yarışmacıyı açıklarken, "Hayretler içerisindeyim. Bunu yapanı görmedim biliyor musunuz? Bugün yaşadığımız olay bana göre Survivor'da çok çok nadir görebileceğimiz bir olay. Bencil olmamak zorundasın, kendini düşünemezsin. Sen başkaları için bir şey yapan biri misin genelde nasıl birisisindir? Ben kendime ders vermeyi kaçırmışım. Bu arkada bir meşalen var ya, onu almana da gerek yok. Çok teşekkür ediyoruz. Survivor'a renk kattın. Şimdi arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin" ifadelerini kullandı.

10 Nisan Pazartesi günü yayınlanacak Survivor 65. bölümde yarışmadan ayrılacak ismin kim olduğu ise büyük merak konusu. Bakalım Survivor tarihinde az rastlanan bir olayla adaya veda eden yarışmacı kim olacak? 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.