Temizlik Benim İşim Behiye Çinikaya kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği

Temizlik Benim İşim Behiye Çinikaya kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği
Türkiye'nin en hijyenik yarışması Temizlik Benim İşim'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kozlarını paylaştığı haftanın ikinci gününde yarışacak isim açıklandı. Buna göre Behiye Çinikaya kendisine verilen sürede evini temizleyecek. Peki, Temizlik Benim İşim Behiye kimdir? Kaç yaşında, nereli ve mesleği haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Temizlik Benim İşim'de yeni günün startı verildi. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kıyasıya mücadelesinde haftanın gidişatını belirleyecek olan performanslar sergilenmeye devam ediliyor. Herkes kendine verilen evi belirlenen sürede tamamlamak ve en iyi şekilde temizlemek zorunda. İkinci gününün yarışmacısı Behiye Çinikaya oldu. Peki, Temizlik Benim İşim Behiye kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Behiye kimdir?

Bu haftanın ikinci yarışmacısı olan Behiye 9 yaşından bu yana temizlik yaptığını, obsesif derecede rahatsızlık yaşadığını söyledi. Yönetici pozisyonunda çalışmasına rağmen temizlikten vazgeçmediğini ifade etti. Kendisi 24 yaşında. Güzellik uzmanlığı yapıyor. Aslen Konyalı. Yorum yaparken takındığı sakin tavır dikkat çekmişti. Hedefi 10 bin lirayı kazanmak. Instagram hesabı @s.b.c.1907'dir.


Temizlik Benim İşim Behiye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.