Temizlik Benim İşim Emine kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Emine kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Temizlik Benim İşim'de haftanın son günü geldi çattı. Dört gün boyunca hünerlerini sergileyen yarışmacıların ardından bugün eline bezi alıp işe koyulacak isim Emine oldu. Peki, Temizlik Benim İşim Emine kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Temizlik Benim İşim'de yeni günün startı verildi. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kıyasıya mücadelesinde haftanın gidişatını belirleyecek olan performanslar sergilenmeye devam ediliyor. Herkes kendine verilen evi belirlenen sürede tamamlamak ve en iyi şekilde temizlemek zorunda. Son günün yarışmacısı Emine oldu. Peki, Temizlik Benim İşim Emine kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Emine kimdir?

Bu haftanın beşinci yarışmacısı olan Emine, kendi gününde yayınlanan fragmanda bir hayli neşeliydi. 'Kimse modumu ve motivasyonumu düşüremez' diyen genç yarışmacı, kendine rakip olarak gördüğü birinin olmadığını söyledi. Kendisi ile ilgili bilgiler açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Temizlik Benim İşim Emine kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.