Temizlik Benim İşim Özlem Eroğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Temizlik Benim İşim Özlem Eroğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Temizlik Benim İşim'de haftanın finali başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının sonuncusu Özlem Eroğlu oldu ve bugünkü performansıyla haftanın kaderini belirleyecek isim konumunda. Kendisi hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Temizlik Benim İşim Özlem Eroğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Televizyon ekranlarının tozunu alan, izleyicileri eğlendiren ve rekabetin bitmediği Temizlik Benim İşim, 265. bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Pazartesi günü başlayan yeni haftada ilk olarak Gülcan Şahbaz yarışmıştı. Puanlarını aldıktan sonra ise salı günü Nihal Hanım marifetlerini sergiledi. Haftanın ortasında sıra Yağmur Akçay'a geldi. Dün uzun bir sürenin ardından ilk kez erkek yarışmacı hünerlerini ortaya koydu. Nuri Bey final öncesindeki son bölümde izleyenleri eğlendirdi. Bugün Özlem Eroğlu Hanım haftaya nokta koyacak. İzleyiciler de kendisi hakkında birçok sorgulamalarla ile bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Temizlik Benim İşim Özlem Eroğlu kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Özlem Eroğlu kimdir?

Bugün elinden gelen en iyi temizliği yaparak kendisini Türkiye'ye kanıtlamak isteyen Özlem Eroğlu Hanım 3 çocuk sahibi. Final günü 10 bin lirayı kazanmak istiyor. 36 yaşında. Aslen Ardahanlı. İzmir'de yaşıyor. Temizlikte önceliği mutfak. Yarışmayı kazanırsa oğlu için harcayacak. Spor eğitmeni.


Temizlik Benim İşim Yağmur Akçay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.