Temizlik Benim İşim Yağmur Akçay kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı

Temizlik Benim İşim Yağmur Akçay kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı
Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekranlara gelen Temizlik Benim İşim'de yepyeni bir haftanın üçüncü bölümü ile karşınızdayız. İzmir'de devam eden rekabet dolu maratonun üçüncü gününde yarışacak isim Yağmur Akçay oldu. Kendisine verilen evi 4 saat içerisinde pırıl pırıl yapması gereken güzel yarışmacı hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Temizlik Benim İşim Yağmur Akçay kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Televizyon ekranlarının tozunu alan, izleyicileri eğlendiren ve rekabetin bitmediği Temizlik Benim İşim, 263. bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Pazartesi günü başlayan yeni haftada ilk olarak Gülcan Şahbaz yarışmıştı. Puanlarını aldıktan sonra ise salı günü Nihal Hanım marifetlerini sergiledi. Bugün de sıra yarışmanın genç ve güzel yarışmacısı Yağmur Akçay'a geldi. Kendisini kanıtlamak isteyen Akçay'ın performansı haftanın da kaderini belirleyecek performanslardan biri olacak. İzleyiciler de kendisi hakkında birçok sorgulamalarla ile bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Temizlik Benim İşim Yağmur Akçay kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Temizlik Benim İşim Yağmur Akçay kimdir?


Bugün elinden gelen en iyi temizliği yaparak kendisini Türkiye'ye kanıtlamak isteyen Yağmur Akçay 21 yaşında. Karşıyakalı ancak aslen Karslı. Kuaförlük ve makyaj sanatçılığı yapıyor. İzmir'de yaşıyor. İki kardeşi daha olan güzel yarışmacı yengeç burcu ve duygusal bir yapıya sahip. Tuttuğunu koparan ve sevdiğini sonuna kadar sevebileceğini ifade ediyor. Haretli ve çalışmayı çok seviyor. Hırslı. Sevgilisi var. Daha önce Kut'ul Amare ile kısa da olsa bir oyunculuk deneyimi yaşadı.


Temizlik Benim İşim Yağmur Akçay


 

Temizlik Benim İşim Yağmur Akçay Instagram hesabı


Yarışmanın 263. bölüm yarışmacısı olan Yağmur Akçay'ın Instagram hesabı olup olmadığı konusunda araştırmalar da yapıldı. Kendisinin bir profili bulunmaktadır. @beri35yagmur adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.