Tetikçinin Oğlu nerede çekildi, uyarlama mı?

Tetikçinin Oğlu nerede çekildi, uyarlama mı?
Fox TV’de ilk bölümü ile izleyici ile bulaşan Tetikçinin Oğlu dizisinin nerede çekildiği ve konusu büyük merak konusu oluyor.

Cansev Temuçin - Fox TV’nin yeni dizisi ilk bölümü ile izleyiciyle buluşuyor. Tetikçinin Oğlu dizisinin ilk bölümü ekranlara geliyor. Dizinin fragmanlarının yayınlanması ile birlikte “Tetikçinin Oğlu 1. bölüm ne zaman?”, “Tetikçinin Oğlu konusu ne?” ve “Tetikçinin Oğlu nerede çekildi?” gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte merak edilen dizi ile ilgili tüm bilgiler…

Tetikçinin Oğlu dizisi 1. bölüm ne zaman?

Fox TV ekranlarında her hafta salı günü izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Tetikçinin Oğlu dizisinin ilk bölümü 11 Nisan günü yayınlanacak.

Tetikçinin Oğlu oyuncu kadrosu

Büyük merakla beklenen Tetikçinin Oğlu dizisinin başrollerinde ünlü isimler yer alıyor. Şevket Çoruh, Timuçin Esen, Genco Özak, Sezin Akbaşoğulları, Serhat Kılıç ve Bahar Şahin dizinin öne çıkan karakterlerine hayat veriyor.

Tetikçinin Oğlu kim kimdir?

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerin canlandıracağı karakterlerin isimleri de merak konusu oluyor. Tetikçinin Oğlu dizisinde; 

Şevket Çoruh - İskender Karayurt (İsko), Korkmaz'ın arkadaşı,
Timuçin Esen - Korkmaz, İskender'in tetikçisi,
Genco Özak - Metin Şengül,
Sezin Akbaşoğulları - Huri Malik,
Serhat Kılıç - Esat Uncular,
Bahar Şahin - Sibel Kayahan rolleri ile izleyici karşısına çıkıyor.

Ünlü şarkıcı konuk oyuncu oluyor!

Dizinin ana kadrosunun yanı sıra konuk oyuncuları da dikkat çekiyor. Dizide, ünlü şarkıcı Nükhet Duru ve Survivor yarışması olarak tanınan genç oyuncu Hilmi Cem İntepe’de konuk oyuncu olarak boy gösterecek.

Tetikçinin Oğlu konusu ne?

Fox ekranlarında beyaz cam macerası başlayacak olan Tetikçinin Oğlu dizisinin konusu araştırılıyor. Dizinin hikayesi; “Kırk yılın dostu; Korkmaz (Timuçin Esen) ve İskender (Şevket Çoruh). İskender’in oğlu bir kaza sonucu vefat eder. Suçlanan ise Korkmaz’ın 22 yıl önce kaybettiği ve yıllardır aradığı oğlu, Metin (Genco Özak). Artık iki dost karşı karşıyalar; biri oğlu öldüğü için, diğeri ise oğlu ölmesin diye…” sözleriyle aktarılıyor.

Tetikçinin Oğlu künye

Dram türünde bir hikayeye sahip olan Tetikçinin Oğlu dizisinin yapımcılığını O3 Medya ve Same Film üstleniyor. Yapımcı koltuğunda Saner Ayar ve Ömer Durak’ın oturduğu dizinin yönetmenleri ise Yağız Alp Akaydın ve Emre Aybek. Tetikçinin Oğlu dizisinin senaryo yazarı ise Çukur dizisi ile tanınan Gökhan Horzum oldu.

Tetikçinin Oğlu uyarlama mı?

Dizi severler, yeni başlayacak dizinin uyarlama olup olmadığını da merak ediyor. Türk bir senarist tarafından kaleme alınan Tetikçinin Oğlu orijinal bir yapım olarak ekranlara geliyor.

Tetikçinin Oğlu nerede çekildi?

Tetikçinin Oğlu dizisinde yer alan sahnelerin nerede çekildiği de araştırılıyor. Tetikçinin Oğlu dizisinin çekimleri Muğla’nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.