TOKİ 19 Aralık Tokat kura canlı yayın izle ve isim sorgulama ekranı

TOKİ 19 Aralık Tokat kura canlı yayın izle ve isim sorgulama ekranı
Türkiye'nin en kapsamlı konut projelerinden biri olarak yerini alan 150 bin sosyal konut için heyecan devam ediyor. Tokat'ta gerçekleştirilecek olan kura çekilişi ile birlikte yine ev sahipleri belirlenecek. Noter huzurundaki töreni takip etmek isteyenler de araştırmalarını sürdürerek bilgi sahibi olmak amacında. TOKİ 19 Aralık Tokat kura canlı yayın izle ve isim sorgulama ekranı haberimizde.

Cumhuriyet tarihinin en geniş projelerinden biri olaran on binlerce kişiyi ev sahibi yapacak olan 150 bin konut projesinde kuralar bugün de devam ediyor. Son olarak Tokat'ta gerçekleştirilecek olan çekilişle birlikte 6 ilçede toplam 1500 dakirenin sakinlerli belirlenecek. Herkesin amacı hayalini kurduğu bu evlere bir an önce kavuşablmek ve rahatça oturabilmek. Yayın bilgileri de bugünün en çok araştırılan konuları arasında bulunuyor. TOKİ 19 Aralık Tokat kura canlı yayın izle ve isim sorgulama ekranı haberimizde.


TOKİ 19 Aralık Tokat kura ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün gerçekleştirilecek kura ile 1500 dairenin sahibini bulacağı TOKİ Tokat kurası saat 10.00'da başlayacak. TOKİ'nin resmi kanalı ve sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanacak. Sizler bu sayfada ve üst kısımda yer alan video ile birlikte canlı olarak takip de sağlayabilirsiniz.


 

TOKİ TOKAT KURA SONUCU İSİM LİSTESİ SORGULAMA

TOKİ kura çekimi sonuçları resmi internet sitesi üzerinden sorgulanabiliyor. TOKİ kura çeklişinde isminizin çıkıp çıkmadığını öğrenmek için TOKİ web sitesinden kontrol sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.