Türkiye-İsveç basketbol yarı final maçı canlı izle, hangi kanalda, saat kaçta 18 Ağustos 2023 Cuma?

Türkiye-İsveç basketbol yarı final maçı canlı izle, hangi kanalda, saat kaçta 18 Ağustos 2023 Cuma?
A Milli Erkek Basketbol Takımı, Olimpiyat ön elemesi yarı finalinde bugün İsveç ile mücadele edecek. Peki Türkiye-İsveç basketbol maçı saat kaçta başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak?

12 Dev Adam’ın olimpiyat yolundaki mücadelesi devam ediyor. Grubunu lider tamamlayarak yarı finale çıkma başarısı gösteren A Milli Erkek Basketbol Takımı, İsveç ile karşı karşıya gelecek. Basketbol tutkunlarının merakla beklediği maçın yayın tarihi ve şifresiz olarak televizyonda yayınlanıp yayınlanmayacağı da merak konusu oluyor. İşte 18 Ağustos 2023 Cuma günü oynanacak Türkiye-İsveç basketbol maçının tarihi, saati ve yayınlanacağı kanal…

Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası yarı finalinde İsveç ile karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Olimpiyat eleme turnuvasında C Grubu'nu lider tamamlayan 12 Dev Adam yarı finalde İsveç ile eşleşmişti.

Türkiye-İsveç basketbol yarı final maçı 18 Ağustos 2023 Cuma günü oynanacak. Yarı finalin diğer karşılaşması ise yine aynı gün Hırvatistan ile Ukrayna arasında gerçekleşecek.

18 Ağustos Cuma günü oynanacak Türkiye-İsveç mücadelesi Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılacak. Olimpiyat ön eleme yarı final Türkiye-İsveç basketbol maçı saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşma, TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.