Türkiye - İsveç voleybol maçı canlı izle, saat kaçta, hangi kanalda 18 Ağustos 2023 Cuma?

Türkiye - İsveç voleybol maçı canlı izle, saat kaçta, hangi kanalda 18 Ağustos 2023 Cuma?
Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası’nda ilk maçına çıkıyor. Peki Türkiye-İsveç maçı saat kaçta başlayacak, hangi kanaldan yayınlanacak?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 33. Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda tarih yazmak için sahaya çıkıyor. Milletler Ligi’nde şampiyon olan ve dünyanın en iyi takımı unvanını koruyan Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası’ndaki ilk maçında İsveç ile mücadele edecek. Türkiye ile İsveç arasında oynanacak Avrupa Şampiyonası ilk maçını izlemek isteyen voleybolseverler ise karşılaşmanın yayın saatini ve televizyondan canlı yayınlanıp yayınlanmayacağını araştırmaya başladı. İşte Türkiye-İsveç maçının tarihi, saati ve yayınlanacağı kanal…

Türkiye-İsveç maçı canlı yayınlanıyor mu, saat kaçta başlıyor?

Türkiye ile İsveç arasındaki Avrupa Şampiyonası maçı, Almanya’da oynanacak. Türk vatandaşlarının yoğun ilgi göstermesi beklenen maç 18 Ağustos 2023 Cuma günü gerçekleştirilecek. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olması beklenen maç TSİ 18.00’de başlayacak. Türkiye-İsveç voleybol maçı TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bu yıl 33.’sü düzenlenen Kadınlar Avrupa Şampiyonası’na 2023 yılında Belçika, İtalya, Almanya ve Estonya'nın ortaklaşa ev sahipliği yapıyor.

Türkiye, CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası C Grubu’nda İsveç, Azerbaycan, Çekya, Yunanistan ve Almanya ile birlikte yer alıyor.

Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonası maç takvimi

18 Ağustos Cuma
18.00 Türkiye - İsveç
20 Ağustos Pazar
21.00 Türkiye - Azerbaycan
21 Ağustos Pazartesi
18.00 Türkiye - Çekya
23 Ağustos Çarşamba
18.00 Türkiye - Yunanistan
24 Ağustos Perşembe
21.00 Türkiye – Almanya

İlgili Haberler

Kaynak:Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.