Türkiye - İtalya voleybol maçı izle 13 Temmuz 2023 Perşembe, Türkiye - İtalya maçı canlı izle, hangi kanalda, saat kaçta?

Türkiye - İtalya voleybol maçı izle 13 Temmuz 2023 Perşembe, Türkiye - İtalya maçı canlı izle, hangi kanalda, saat kaçta?
Filenin Sultanları’nın Milletler Ligi final müsabakaları başlıyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı finallerdeki ilk maçında İtalya ile karşı karşıya gelecek. İşte maç tarihi ve başlama saati…

FIVB Milletler Ligi Finalleri, ABD’de başlıyor. Filenin Sultanları’nın da sahne alacağı finallere ilk rakip İtalya. Pek çok spor sever, Türkiye ile İtalya arasında oynanacak karşılaşmayı canlı olarak izlemek istiyor. Bu nedenle maçın başlama saatini ve hangi kanaldan yayınlandığını araştırıyor. Peki İtalya - Türkiye voleybol maçı ne zaman? Türkiye - İtalya maçı canlı yayınlanıyor mu, hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? İşte voleybolseverlerin merakla beklediği maça dair tüm detaylar…

Türkiye - İtalya maçı ne zaman?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi finalinin ilk maçında İtalya ile zorlu bir mücadele yapmaya hazırlanıyor. Filenin Sultanları ile İtalya’nın karşı karşıya geleceği maç, 13 Temmuz 2023 Perşembe günü oynanacak.

Türkiye - İtalya voleybol maçı hangi kanalda?

Milletler Ligi çeyrek finali Türkiye - İtalya voleybol maçı, ABD’nin Arlington şehrinde yapılacak. TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak olan müsabaka, TSİ 22.00’de başlayacak.

Filenin Sultanları İtalya kadrosu

İtalya’yı yenerek yoluna devam etmek isteyen A Milli Kadın Voleybol Takımı, İtalya maçına şu kadro ile çıkıyor: Gizem Örge, Simge Aköz, Cansu Özbay, Melissa Vargas, Ayça Aykaç, Hande Baladın, Derya Cebecioğlu, Elif Şahin, Eda Erdem Dündar, Saliha Şahin, Zehra Güneş, Aslı Kalaç, İlkin Aydın ve Ebrar Karakurt yer alıyor.

Diğer maçlar

Çeyrek finalde ayrıca; Polonya-Almanya, ABD-Japonya ve Brezilya-Çin maçları oynanacak. Türkiye, İtalya’yı geçmesi halinde yarı finalde ABD - Japonya maçının galibi ile karşı karşıya gelecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.