Türkiye - Ukrayna voleybol maçı izle! Türkiye - Ukrayna voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta, canlı izle

Türkiye - Ukrayna voleybol maçı izle! Türkiye - Ukrayna voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta, canlı izle
Türkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı, FIVB Challenger Kupası’nda final için sahaya çıkıyor. Filenin Efeleri, Ukrayna ile yarı finalde karşı karşıya geliyor.

Voleybolda üst üste gelen başarıları bir yenisini daha eklemek isteyen Filenin Efeleri, FIVB Challenger Kupası’nda yarı final maçına çıkıyor. Doha’da düzenlenen organizasyonun yarı finalinde Ukrayna ile mücadele edecek olan Filenin Efeleri, final biletini almak istiyor. Peki Türkiye - Ukrayna voleybol maçı ne zaman başlıyor, hangi kanalda yayınlanıyor? İşte tüm yanıtlar…

A Milli Erkek Voleybol Takımı’nın Ukrayna ile Katar'ın Doha kentinde yapacağı FIVB Challenger Kupası yarı final maçı bugün oynanacak. 29 Temmuz 2023 Cumartesi günü sahaya çıkacak olan Filenin Efeleri’nin maçı TSİ 16.00’da başlayacak. Türkiye - Ukrayna voleybol maçı TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Türkiye yarı finalde Ukrayna’yı geçerek finale adını yazdırmak için mücadele edecek.

Filenin Efeleri, dün akşam oynanan çeyrek final maçında Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 yenerek yarı finale çıkmıştı.

FIVB Challenger Kupası’nda finali kazanarak kupayı alan takım, 2024 yılında FIVB Milletler Ligi’ne katılma hakkını elde edecek. Organizasyonda final maçı ise 30 Temmuz 2023 Pazar günü oynanacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.