Trabzonspor'da son dakika transfer haberleri! 3 futbolcuda sona gelindi, imzalar yakın

Trabzonspor'da son dakika transfer haberleri! 3 futbolcuda sona gelindi, imzalar yakın
 DAMGA Editörü
Yeni sezonda şampiyonluk hedefi ile mücadele edecek olan Trabzonspor, transferde önemli adımlar atıyor. Bordo mavililer 3 fubtolcuyla anlaşma aşamasına geldi.

Slovenya'nın Kranj kentinde gerçekleştirdiği kampla yeni sezona hazırlanan Trabzonspor, önceki gün Trabzon'a gelerek antrenmanlarına kendi tesislerinde devam etti. Yarın AEK ile sezon açılışında karşılaşacak Fırtına'nın son hazırlık maçı ise 1461 Trabzon ile olacak. Nenad Bjelica ile yeni senede şampiyonluk kupasını kaldırmayı hedefleyen yönetim, eksikleri giderebilmek adına yoğun çaba gösteriyor. 3 isimde artık sona gelindi. Detaylar haberimizde yer alıyor.

fode-koita-aa-1797996.jpg

Koita gönderiliyor

Trabzonspor kadrosunda en yüksek maaş alan isimlerden biri olan Fode Koita ile yollar sonunda ayrılıyor. Uzun süredir fesih görüşmelerinden sonuç alamayan yönetimin eli kolu bağlanmıştı ancak Gaziantep FK devreye girince maaşının bir kısmını karşılama kararı alındı. Yönetim, Ginelinin kontratını feshedecek. 61saat'ten Hasan Tüncel'in haberine göre 1 milyon euro fesih bedeli ile gönderilecek forvet oyuncusu, Güneydoğu ekibine 2 yıllık kontrat imzalayacak.

mf0ng-1652789911-05.webp

Serkan sırada

Geçirdiği sakatlık sonrasında uzun süre sahalardan uzak kalan Serkan Asan, beklentilerin altında bir dönüş gerçekleştirince sağ bek mevkisine takviye yapılması görüşünde birleşilmişti. Yönetim, teknik heyetin beğenisini kazanan bir isimle anlaşmak üzere. 24 yaşındaki oyuncunun da Koita gibi Gaziantep FK'ya imza atması bekleniyor.

maxi-gomez-fb-gol.webp

Maxi Gomez bekleniyor

Gönderilmesi beklenen oyunculardan biri olan Maxi Gomez'de halen istenen gelişme yaşanmadı. Uruguaylı forvetin daha önce oynadığı İspanya'dan teklifler var ancak tatmin edici düzeyde değil. Kiralık olarak alınmak istenen forvet oyuncusu için Granada ve Cadiz istekli fakat süreç böyle devam edecekse yönetim, anlaşma yapmaya yanaşmayacak. Gomez satılırsa belirlenen forvet için girişim başlayacak.

mehmet-can-aydin-damga-1690536243.webp

Mehmet Can Aydın bitti

Serkan Asan'ın tahmin edilenden daha düşük bir geri dönüş yapması üzerine sağ bek transferi yapmayı planlayan Trabzonspor, Mehmet Can Aydın için yeniden Schalke 04'lü yöneticilerle masaya oturdu ve bu kez anlaşam sağlamayı başardı. Satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunan Karadeniz temsilcisi olumlu yanıt aldı. Genç futbolcunun bugün İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçip sözleşme imzalaması bekleniyor.

tochi-1.webp

Ertuğrul Doğan'dan Tochi Chukwuani açıklaması

Dün akşam TRT Spor'da konuşan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bir süredir gündemde olan Tochi Chukwuani için açıklamalarda bulundu. Doğan, sürecin olumlu gittiğini ifade ederek; "Tochi bitme aşamasında, imzalayıp göndermesini bekliyoruz. İmzalarsa hafta sonu getiririz." dedi.

ochi.webp

Tochi Chukwuani maçtan sonra konuştu

Trabzonspor'un gündeminde bulunan ve imza aşamasına geldiği Tochi Chukwuani, dün Danimarka 1. ligi 2. haftasında oynadıkları Viborg maçının ardından basın mensuplarının sorularına yanıt verdi. 20 yaşındaki oyuncu, bordo mavililere gidip gitmeyeceği yönündeki soruya; Birilerinin benimle ilgilenmesini ve beni izlemesini her zaman motivasyon olarak görüyorum. Daha iyisini yapabilmek adına beni motive ediyor." dedi. Genç futbolcu ayrıca yeni bir maceraya hazır olduğunu ve doğru teklif gelmesi halinde bunun gerçekleşebileceğini söyledi.

trabzonspor-philip-zinckernagel-depophotos-arsiv-2077000.jpg

Zinckernagel'de duvar aşılacak!

Nenad Bjelica'nın en çok istediği isimlerden biri olan Philip Zinckernagel, Bodo sonrasında bu kez bordo mavili forma giymeye çok yakın. Danimarkalı futbolcunun bonservisi konusunda Olympiakos işi yokuşa sürse de kadro dışı bırakılan 28 yaşındaki yıldız için artık direnç kırılabilir. yönetim de satın alma opsiyonlu kiralama formülü veya istenen seviyede anlaşılırsa bonservisiyle kendisini kadroya dahil etmek amacında. İki kanatta görev alabilmesinin yanı sıra 10 numarada da forma giyebilen deneyimli isim, geçen sezon 2 gol ve 12 asistlik performansıyla Belçika'da sezona damga vurmuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.