Trabzonspor'a transferde müjde! Satış başladı... Fenerbahçe detayı da var

Trabzonspor'a transferde müjde! Satış başladı... Fenerbahçe detayı da var
 DAMGA Editörü
Yeni sezonda transferleriyle şampiyonluğa ulaşmak isteyen Trabzonspor ve Fenerbahçe'yi sevindiren bir haber geldi. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Süper Lig'de başarı isteyen ve şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Fenerbahçe ile Trabzonspor, transferde hareketli saatler geçiriyor. İki ezeli rakibin kadrosuna katmayı planladığı yıldız isimler konusunda yeni bir gelişme yaşanıyor. Sürecin sonunda imzalar atılabilir. Gözler KAP'a çevrildi. İşte detaylar...

3ce33d0f-43e5-4d3f-b72f-81503458f7a2.jpg

Satışlar başladı

Bu sezon birçok Avrupa devinin gözünü çevirdiği Dinamo Zagreb'de oyuncu satışları başladı. Kadrodaki önemli oyuncuların takımdan ayrılması beklenirken Livakovic ve Petkovic için de gelişmeler yaşanabilir. Astana'ya karşı alınan 4 gollü galibiyet sonrası turun hemen hemen garantilenmesi, transfer süreçlerini de kolaylaştırdı.

fzuxbwdx0baqjlp.jpg

Sutalo Napoli yolcusu

Hırvat temsilcisinin 23 yaşındaki stoperi Josip Sutalo için Napoli devrede. İtalyan devi geçen sezon 36 karşılaşmaya çıkan ve bu yılda da takımının vazgeçilmesi olması beklenen yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak amacında. Kim Min-jae'yi Bayern'e satan mavi lacivertli ekip, listenin ilk sırasına Sutalo'yu ekledi. Ajax'ın da devrede olduğu iddiaları da Hollanda basınında yer alıyor.

feyenoord-doelwit-ivanusec-het-is-tussen-de-clubs.webp

Feyenoord bitiriyor

Geçen sezon Luis Sinisterra'nın ardından Oussama Idrrissi'yi kiralayan Feyenoord, yeni sol kanat oyuncusunu belirledi. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Rotterdam ekibi, Luka Ivanusec'i listesine dahil etti. Hollanda medyasına göre 8.5 milyon euro civarında bir bonservisle transfer süreci tamamlanacak.

b33b0421c7e94293bcf577a931428469.webp

Veda etti ama gelemedi

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Livakovic geçtiğimiz günlerde takımına veda etti ancak imza için İstanbul'un yolunu tutamadı. Deneyimli file bekçisi için yapılan görüşmelerde önemli mesafe kat edilmesine rağmen şartlarda henüz mutabakat sağlanamadı. Transferin kısa süre içerisinde noktalanması bekleniyor.

petkovic-1.webp

Günleri sayılı

Trabzonspor'da Nenad Bjelica'nın geldiği günden bu yana en çok istediği isimlerden biri olan Bruno Petkovic ile ilgili beklenen açıklama bir türlü gelmedi. Dinamo da sürekli olarak Şampiyonlar Ligi'ni işaret etti. Astana karşısında alınan galibiyet sonrasında artık bu direncin kırılması ve transfere onay verilmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.