Ümraniyespor Konyaspor Bein Sports 2 canlı izle 2 Nisan

Ümraniyespor Konyaspor Bein Sports 2 canlı izle 2 Nisan
Süper Lig'de 27'inci hafta heyecanının yaşandığı şehirlerden İstanbul'da bir maç daha futbol severlerle buluşuyor. Ümraniyespor evinde Konyaspor'u ağırlıyor. İki ekibin karşı karşıya geleceği zorlu müsabaka öncesinde Konyaspor üst sıralara tırmanmak, Ümranyespor ise son sıralardan kurtulmak amacında. 2 Nisan Ümraniyespor Konyaspor Bein Sports 2 canlı izle alternatifleri haberimizde.

Süper Lig'de futbol heyecanı 27'inci hafta maçları ile devam ediyor. Pazar günü oynanacak mücadelelerden biri de yine İstanbul'da. Puan tablosunun son sırasında yer alan Ümraniyespor, evinde geçirdiği kötü dönemin ardından Galatasaray'ı yenerek morak bulan ve milli araya giren Galatasaray'ı ağırlıyor. İki ekip de yoluna kazanarak devam etmek isterken karşılaşmanın yayın bilgileri de merak konusu oldu. Ümraniyespor Konyaspor Bein Sports 2 canlı izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.


Ümraniyespor Konyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu haftanın sonucu en çok merak edilen karşılaşmalarından biri olan Ümraniyespor Konyaspır maçı 2 Nisan 2023 Pazar günü saat 13:30'da başlayacak. Mücadeleyi televizyonda Bein Sports 2 ve TOD TV'nin yanı sıra beinconnect.com.tr ve todtv.com.tr'den canlı yayınlanacak.

Ümraniyespor Konyaspor maçını canlı yayınlayan kanallar listesi

Türkiye Bein Connect/TOD TV Türkiye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.