Yarış severler tam not verdi

Yarış severler tam not verdi
22 Ocak Pazartesi gününden itibaren test yayınlarına başlayan BYHORSES TV, mart ayında izleyicisi ile kablo ve uydu yayınlarıyla da buluşmaya hazırlanıyor. Kanalın test yayınları ise şimdiden tam not almayı başardı.

Türk atçılığına dünya ölçeğinde farkındalık kazandırmak için kısa süre önce YouTube, Twitch ve Blu TV’den test yayınlarına başlayan BYHORSES TV, gün içinde yaptığı yayınlar ve tam isabet yarış tahmini veren birbirinden değerli ekran yüzleriyle, atçılık sektörünün kalbini kazandı. Yarışseverler tarafından tam not alan BYHORSES TV, her geçen gün artan yüksek izlenme grafiğiyle dikkat çekti.

Yeni bir dönem başlıyor

22 Ocak Pazartesi gününden itibaren test yayınlarına başlayan BYHORSES TV, mart ayında izleyicisi ile kablo ve uydu yayınlarıyla da buluşmaya hazırlanıyor. Kanalın Genel Müdürü yılların deneyimli ismi, birçok televizyon kanalında imzası olan Hande Ertekin. Ertekin’in liderliğinde, At yarışlarını yarış öncesi ve sonrası yorum ve analizlerle ekrana taşıyan ve sporun her dalından yayınlara yer verecek olan yaşam ve spor kanalı BYHORSES TV, tanınmış ekran yüzleri, sürpriz program içerikleri, yorumcuları ve moderatörleri, içerde ve dışarda kurduğu profesyonel saha ekibiyle, spora dair her ne varsa hepsi ve daha fazlasıyla iddialı geliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:ERCAN ÖZTÜRK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.