Fox TV isim değiştirdi, yeni adı Now TV oldu

Fox TV isim değiştirdi, yeni adı Now TV oldu
2007 yılından beri Türkiye'de yayın hayatı bulunan Fox TV, logosunu ve adını değiştirme kararı aldı. Alınan karar göre Fox TV'nin yeni adı Now TV oldu.

Şubat 2007 yılından bu yana Türkiye'de yayınlar yapan Fox TV, adını ve logosunda değişikliğe gitti. Disney grubuna satılan Fox, isim haklarının da satın alınmasıyla köklü değişikliğe gittiği öğrenildi. Dünya'nın pek çok noktasında yayınlar yapan Fox TV'nin yeni adı Now TV olarak hizmet verecek.

fox-tv-nin-yeni-ismi-belli-oldu-1706097619-632-x750.webp

Sosyal medya hesabından son dakika bilgisi olarak paylaşan RTÜK üyesi İlhan Taşçı, "Fox TV logo ve isim değişikliğine gitti" diyerek yeni adının Now TV olduğunu duyurdu. RTÜK tarafından istenen değişikliğin kabul edilerek onaylandığına da dikkat çekildi.

fox-tv-nin-adi-now-tv-olarak-degistirildi-16776890-6312-m.jpg


Fox TV Türkiye'de ne zaman kuruldu?

Fox TV, 1993 yılından beri yayın yapan TGRT'nin yayın haklarını devretmsiyle aynı frekans üzerinden Türkiye'de yayıncılık hayatına girmiştir. Fox TV 24 Şubat 2007 tarihinden bu yana Türkiye'de kurulmuştur ve 2023 yılında haklarını Disney grubuna satmasıyla isim ve logo değişikliğine giderek yeni adının Now TV olarak faaliyet gösterileceği belirtildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.