Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Ocak Puanları | Leyla kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Ocak Puanları | Leyla kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün heyecanı yaşanıyor. Programda bugün Leyla yarışacak. Peki, Leyla kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Ocak puanları haberimizde yer almaktadır.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile adından söz ettirmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın ikinci günü ekranlara geliyor. Dün Sinem ile başlayan maratonda bugün yarışacak isim Leyla olarak açıklandı ve kendisinin performansı merakla bekleniyor. İlgiyle de seyredilecek. Peki, Leyla kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Ocak Salı puanları haberimizde yer almaktadır.

Kocam da kocam!

Bugün performansını sergileyecek Leyla'yı eleştiren isimler arasında Ecem de bulunuyor. Ancak ilk sözünden itibaren kendisine sürekli eşi nedeniyle kontralar gelecek. Özellikle Leyla ve Osman'ın sözleri çok konuşulacak gibi gözüküyor. Leyla; "Yemek yemek koca peşinde koşmaya benzemiyor" ifadelerini kullandı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Leyla kaç puan aldı?

Bugün mutfağa girerek elinden gelenin en iyisini sergilemek için süresini kullanacak olan Leyla, rakiplerinin karşısına çıkacak. Menüsüyle hem onları hem de Zuhal Topal'ı etkilemek amacında. Yarışmacıların puan seviyesi ise çok düşük olabilir. Bunun için de işini iyi yapmalı. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yağız kaç puan aldı? 23 Ocak puanları sorusunun yanıtı haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.