Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem (22-26 Ocak) kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem (22-26 Ocak) kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başlıyor. Yarışmacılardan biri de Sinem. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem (22-26 Ocak) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer aloyor.

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergileyerek birincilik mücadelesi verdiği programa katılan isimler açıklandı. O isimlerden biri de Sinem olarak görüldü. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulamada bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem (22-26 Ocak) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sinem (22-26 Ocak) kimdir?

Bugünden itibaren adını zirveye yazdırmak adına mücadele verecek olan Sinem, ilk gün yarışmacısı olarak mutfağa girecek. Azerbaycan, İran ve Türkiye'ye temsil edeceğini söyledi. Steak bıçağı ile börek kestirmesi Zuhal Topal'ın dikkatini çekti. Güzel yarışmacı kendisine güveniyor ve birincilikle eve döneceğinden de emin. Elinin lezzeti konusunda da rakiplerine şans tanımıyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.

23jhg23hj2g3hjg23hj.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.