Mert Ramazan Demir sette uyuyakaldı

Mert Ramazan Demir sette uyuyakaldı
Yalı Çapkını dizisinin yakışıklı oyuncusu Mert Ramazan Demir, dizinin setinde uyuyakaldı.

Cuma günlerinin sevilerek izlenen dizisi Yalı Çapkını'nda bugün Mert Ramazan Demir'in seti ortasında uyuyakalmasıyla gündem oldu. Hemen hemen her gün çekim yapılan Yalı Çapkını'nda sabahın erken saatlerinden gece boyunca çekimler hız kesmeden sürüyor.

kapak-160831.jpg

Dizinin başarılı oyuncuları Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun dış mekan çekimlerindeki halleri, gelecek hafta yayınlanacak bölümlerinden ip ucu verdi. İstanbul'daki lüks bir mekanın önünde çekilen görüntülerde set arasında Mert Ramazan Demir'in uyuyakalması ise dikkatlerden kaçmadı.

Sokak ortasında uyuyakaldı

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir, setinin arasında fırsat bulup sokak ortasında bulduğu sandalyede oturur halde montuyla yüzünü kapatarak uyuyakaldığı anlar ortaya çıktı. Dün sabah gerçekleşen olayda Demir'in uyayakalması ve Afra Saraçoğlu'nun elinde kahvesiyle ısınmaya çalıştığı anlar görüntülendi.

65b114f38e3a7e39eb00f154.webp

Adları geçtiğimiz yaz aşk dedikodularıyla çalkalanan ve denizde dudak dudağa yakalanan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in ilişkileri bitmesine rağmen Yalı Çapkını dizisinde başrol olmaları sebebiyle iş ilişkileri devam ediyor. İkilinin set aralarında birbirlerinden uzakta durmaya çalışmaları da objektiflerden kaçmadı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.