Tolgahan Sayışman'dan kötü haber! Depremden sonra haber alınamadığı ortaya çıktı

Tolgahan Sayışman'dan kötü haber! Depremden sonra haber alınamadığı ortaya çıktı
Dün akşam Kızgızistan'da meydana gelen depremin ardından, oyuncu Tolgahan Sayışman'ın iş için Kazakistan'a gittiği ortaya çıktı. Oyuncudan deprem sonrası haber alınamadığı öğrenildi.

Kırgızistan- Sincan sınır bölgesinde dün akşam meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremde, oyuncu Tolgahan Sayışman'ın da Kazakistan'da olduğu ve haber alınamadığı bilgisi gündeme bomba gibi düştü.

Çin'in Sincan Özerk Bölgesi'nde olan deprem Kazakistan, Kırgızistan ve Özbekistan'da hissedildi. İş için Kazakistan'a giden oyuncu ve yapımcı Tolgahan Sayışman'dan haber alınamadığı iddia edildi.

hem-yapimci-hem-basrol-tolgahan-sa-fudu-cover.jpg

Tolgahan Sayışman'a ulaşılamıyordu!

Sabah saatlerinden bu yana Tolgahan Sayışman ile ilgili bir bilginin olmaması iddiaları gündemi kasıp kavurmuştu. O iddialar sonrasında Sayışman sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

5520684.jpg

Sayışman'dan sevindiren haber geldi!

Tolgahan Sayışman Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda "Sıkıntı yok, Şükür en güvenilir yerdeyim" dedi. Sevenlerini korkutan Tolgahan Sayışman'ın sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenildi. Sayışman, Almeida Abazi ile evli ve 2 çocuğu bulunuyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.