Esenyurt’un asayiş sorunu “Kolpaçino” filmine konu oldu!

Esenyurt’un asayiş sorunu “Kolpaçino” filmine konu oldu!
Geçtiğimiz hafta gösterime giren Kolpaçino 4 4’lük filmindeki bir sahne sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda yer alan Esenyurt ilçesi sık sık asayiş haberleri ile gündemi meşgul ediyor. Konuyu filmlerine taşıyan Kolpaçino 4 4’lük ekibi de bir sahnede kullandıkları replikle Esenyurt’u yeniden gündeme getirdi.

“Esenyurt’a mı geldik!”

Gazeteci Mehmet Mert’in kişisel X hesabından yaptığı paylaşımla yeniden öne çıkardığı Kolpaçino filmi repliğinde Esenyurt’a yapılan gönderme olay yarattı. Filmde, bir mekan basma sahnesinde megakentin olaylı ilçesinin ismi geçiyor. Kurşun yağmuruna tutulan mekanı gören filmin oyuncularından biri; “ Nereye getirdiler bizi, Esenyurt'a mı geldik. Bu ne bombardımanı..!” ifadelerini kullanıyor.

İşte Mehmet Mert’in o paylaşımı: “İstanbul'un Esenyurt ilçesi sık sık yaşanan asayiş olayları konusu ile Kolpaçino Filminin senaryosuna da konu oldu. Filmde bir mekanın basılması, mermi yağmuruna ve bombardımana tutulması sonucu oyunculardan birisi; 'nereye getirdiler bizi, Esenyurt'a mı geldik. Bu ne bombardımanı ..' repliği geçti.”

12 Ocak 2024 tarihinde vizyona giren Kolpaçino 4 4’lük filminin başrollerinde Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş, Buket Dereoğlu, İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç gibi isimler yer alıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.