Sinan Albayrak attan düştü, sağlık durumuyla ilgili ilk kez konuştu

Sinan Albayrak attan düştü, sağlık durumuyla ilgili ilk kez konuştu
Usta oyuncu Sinan Albayrak, dizi çekimleri sırasında attan düşüp hastaneye kaldırıldı. Albayrak ilk kez çektiği video ile açıklamada bulundu.

Başarılı oyuncu ve tiyatro sanatçısı Sinan Albayrak, çok yakında başlayacak “Mehmed Fetihler Sultanı” adlı yeni dizinin setinde attan düştü.

TRT'nin yeni projesinde atla yapılan çekimler esnasında yere düşerek yaralanan Sinan Albayrak, sosyal medya hesabından videolu açıklama yaptı.


"Bilinç kaybım oldum ama iyiyim"

Sinan Albayrak, yaptığı videolu açıklamasında; "Herkese merhabalar ufak bir kaza geçirdim. Atımızla ayrı yönlere gitmeye karar verdik. Haberlerde biraz daha mübalağa olmuş. Kısa bir süre bilinç kaybı oldu ama gayet iyiyim, ufak tefek hasarlarımız var onlar da kısa bir sürede toparlanacak. Arayan soran arkadaşlarımıza teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. Albayrak'ın elinde ve kaburgalarında kırık olduğu belirtildi.

sinan-albayrakkk.webp

Paylaşımındaki İsrail detayı dikkat çekti

Sinan Albayrak'ın son günlerde İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları konusunda ciddi söylemler ve oldukça duyarlı paylaşımlar yapıyor. Sevenlerini oldukça korkutan Albayrak, yaşanan kazada İsrail'i dile getirerek; "Bu kazada İsrail'in parmağı yok, merak etmeyin" notunu düşmesi ise dikkat çekti.

Mehmed Fetihler Sultanı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

TRT 1 ekranlarında çok yakında ekrana gelecek olan Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin çekimlerine yeni başlandı. Dizide Sinan Albayrak, Tuğba Ünsal, Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Kenan Çoban, Savaş Özdemir gibi isimler oynayacak. Dizinin İran'da ilk bölümleri çekileceği öğrenildi.

İşte Sinan Albayrak'ın yaptığı açıklamanın ayrıntıları..

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.