Dilan Polat'ın duruşma tarihi ne zaman, bugün mü?

Dilan Polat'ın duruşma tarihi ne zaman, bugün mü?
Haklarında kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla cezaevinde bulunan Dilan Polat, Engin Polat ve aile üyelerinin duruşma tarihi ne zaman yapılacak? Polatların duruşma tarihi bugün mü?

05 Kasım 2023 tarihinde polis ekiplerinin Dilan Polat ve Engin Polat başta olmak üzere çok sayıdaki kişiyi gözaltına alarak kara para aklama ve vergi kaçırma şüphesiyle ifadelerini almıştı.

O tarihten itibaren Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Sıla Doğu, Can Doğu ve Can Polat gibi aile üyeleri başta olmak üzere 14 kişi adliyeye sevk edilmiş ve cezaevine gönderilmişler. Sosyal medya üzerinden fenomen olan ve güzellik merkezleri açarak lüks hayat yaşayan 700'den fazla isim MASAK tarafından inceleme başlatmış ve mal varlıklarına el konulmuştu.

65b0e24de14f2adf329eac16.webp

O isimlerden biri olan Sevim Alan, bugün Dilan Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya ile adliyede fotoğraf çekilip ardından adliye koridorlarında gezerken "1-2 saat sürecek, herkesin avukatı tek tek giriyor" demesi üzerine Dilan Polat'ın hayranları, duruşma gününün bugün mü olduğu sorusunu sormaya başladı.

Dilan Polat'ın duruşma tarihi ne zaman?

Güzellik merkezi sahibi olan ve Dilan Polat'ın yakın arkadaşlarından olan Sevim Alan'ın bu paylaşımı kafaları karıştırdı.

111.jpg

Dilan Polat'ın duruşmasının bugün mü görülmeye başlandığı ya da Polat'ın adliyede olup olmadığı bilinmiyor. Duruşma tarihi ile ilgili avukatından da herhangi bir açıklama yapılmadı. Sevim Alan'ın avukat Hüseyin Kaya ile çekildiği bu fotoğraf ve manidar olarak paylaştığı "Asla yalnız değil" notunu düşmesi üzerine gözler yeni gelecek görüntülere çevrildi.

İşte Sevim Alan'ın adliye koridorlarındaki o paylaşımı..

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.