Ertepe 54'üncü yaşını kutladı

Ertepe 54'üncü yaşını kutladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu Down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü kutlaması düzenlendi. Ertepe 54. yaşını kutladı.

Kutlama, Zeytinburnu Belediyesi Mozaik Kafe’de Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un katılımı ile gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İBB Başkanlığı döneminde, engelli çocukları ziyaretinde tanıştığı İbrahim Ertepe ile oluşan duygusal bağını hiç koparmamış, Zeytinburnu’na her gelişinde kendisini ziyaret etmişti. O gün bu gündür Ertepe’yi yalnız bırakmayan Ak Parti teşkilatı, her doğum gününü kutlamış, kendisini ve ailesini yalnız bırakmamıştı.

İlçemizin gülü

54 yaşına giren İbrahim Ertepe’nin doğum günü Mozaik Kafe’de kutlandı. Belediye Başkanı Ömer Arsoy’un da katıldığı kutlamada, Ak Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta ile birlikte kadın ve gençlik kolu başkanları da hazır bulundu. Duygu dolu anların yaşandığı kutlamada “Zeytinburnumuzun Gülü” diyerek İbrahim Ertepe’nin doğum gününü kutlayan Başkan Ömer Arısoy, katılan herkese teşekkür etti. Katılımcıların ismini tek tek söyleyerek herkese teşekkür eden İbrahim Ertepe, Zeytinburnu’nun çamurlu halini bildiğini, şimdilerde ise çok güzel olduğunu belirterek, Başkan Ömer Arısoy’u çok sevdiğini söyledi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.