Biz üvey evlat gibi görüldük!

Biz üvey evlat gibi görüldük!
Cumhur İttifakı'nın Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Ömer Arısoy, MHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Habib Kapıcıoğlu’nun karşıladığı Arısoy, 5 yıl önce verdiği bütün sözleri yerine getirdiğini söyledi.

Zeytinburnu Belediye başkan adayı Ömer Arısoy, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta ile birlikte ittifak ortakları MHP İlçe Başkanı Habib Kapıcıoğlu’nu ve teşkilatını ziyaret etti. Arısoy’u tebrik eden MHP İlçe Başkanı Habib Kapıcıoğlu, hem Zeytinburnu’nu hem de İstanbul’u yeniden almak için gece gündüz çalışacaklarını söyleyerek, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlerde tüm dava arkadaşlarından destek ve dua istedi. AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta da pazara kadar değil, mezara kadar sürecek olan birlikteliklerinin ilk adımının 15 Temmuz’da atıldığını söyleyerek, 31 Mart seçimlerinde de yine hep birlikte hem Zeytinburnu’nu kazanacaklarını, hem de İBB’nin 5 yıllık fetret dönemine son vereceklerini söyledi.

Birlikte yaptık

Kendisini yeniden Cumhur İttifakının Zeytinburnu adayı olarak ilan eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederek MHP teşkilatını selamlayan Ömer Arısoy, 2019'da verdikleri tüm sözleri yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. 2019-2024 arası dönemde pandemi, deprem, sel gibi ön görülmeyen afetler yaşandığını, yapmayı vadettikleri hiçbir şey için de mazeretlerin arkasına sığınmadıkları gibi sözünü vermedikleri birçok şeyi de İBB’nin desteği olmadan Zeytinburnu’na kazandırdıklarını belirten Arısoy, “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edip, hemşehrilerimizin iyi veya kötü gününde yanlarında olmaya çalıştık. Gerek milli, gerekse dini bayramlarımızı birlikte kutladık. 5 içinde ne yaptıysak birlikte yaptık. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bismillah diyoruz

Yeni bir seçim dönemine girdiklerini ve yeni şeyler söyleme zamanının geldiğini söyleyen Arısoy, yakın tarihte düzenleyecekleri büyük bir toplantı ile yeni dönemde projesi, bütçesi ve kaynağı olan işleri paylaşacağını ifade etti. Arısoy, “İlçemizin, İstanbul'umuzun ve güzel memleketimizin ihtiyaçlarını biliyoruz. Derdimiz, tasamız Zeytinburnu. Geçtiğimiz 5 yıllık dönemde, İstanbul’un parlayan yıldızı haline getirdiğimize inandığımız Zeytinburnumuzu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Murat Kurum’la birlikte daha da ileriye taşıyacağız. İBB'nin destek vermediği için aksayan projelerimizin devamı için birlikte çalışacağız. Biz Zeytinburnu'ndaki kadınlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz. Gençlerimize sahip çıkıyoruz. İlçemizin sorunlarının ilçe belediyesine ait olan kısımlarını çözmek için yola çıkıyor, yeniden Bismillah diyoruz” diye konuştu

Daha farklı olurdu

“2019 seçimlerinden sonra yanımızda olan bir İBB olsaydı Zeytinburnu çok daha farklı olurdu” diyen Arısoy, 1 Nisan sabahı Cumhur İttifakı’nın İBB Adayı Murat Kurum’un da kazanacağına inandığını söyledi. Arısoy, bugüne kadar olduğu gibi hep birlikte kapı kapı gezerek, omuz omuza teşkilatlarıyla, dernekleriyle ve diğer sivil toplum kuruluşları ile birlikte yürümeye devam edeceklerini belirterek, herkese teşekkür etti.

kutu.jpeg

KURUM SORDU ARISOY CEVAPLADI

AK Parti İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayı Murat Kurum’un X hesabı üzerinden, “Sevgili İstanbullular. Sizlere bir sorum var. 31 Mart’tan sonra nasıl bir İstanbul istersiniz?” sorusunu alıntılayan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Yeni bir Zeytinburnu Stadı olsun içinde. Olmuşken bir de spor salonu” diye yanıtladı.

baskan-arisoy-mhp-teskilati.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.