Silivri Belediye Başkanı Adayı Bora Balcıoğlu çalışmalara başladı

Silivri Belediye Başkanı Adayı Bora Balcıoğlu çalışmalara başladı
Silivri'nin CHP'li Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, yerel seçim için çalışmalara başladı. Balcıoğlu, birçok kurum başta olmak üzere vatandaşları ziyaret ediyor.

2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi'nin Silivri Belediye Başkan Aday Bora Balcıoğlu, çalışmalara tüm hızıyla başladı. Balcıoğlu, Silivri'de birçok kurum ve kuruluş başta olmak üzere esnafları ve vatandaşları tek tek ziyaret ediyor.

Balcıoğlu, çalışmalarını hızlandırdı

Silivri'nin çeşitli yönlerine odaklanan Balcıoğlu ve ekibi, ilçenin gelişimine katkı sağlamak amacıyla kritik öneme sahip kurumları ve toplumun farklı kesimlerini ziyaret etti.

Silivri Belediye Başkanı Adayı Bora Balcıoğlu ilk olarak Silivri Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'ne giderek, müdürler Onur Korman ve Ela İnsel ile bir araya geldi. Silivri'nin kentsel gelişim planları ve arazi yönetimi sorunları üzerine kapsamlı bir sohbet gerçekleştirdi. Bu görüşmede, kaçak yapılaşma, 2B arazilerindeki hak sahipliği ve yerel halkın tapu-kadastro ile ilgili yaşadığı sorunlar ve beklentiler öncelikli konular arasında yer aldı. Bora Balcıoğlu'nun bu ziyareti, ilçenin kentsel dönüşümü ve arazi yönetimi konularında somut adımlar atılmasının önemini vurguladı.

72c5a2b8-daee-4d55-8cbd-bc8d603cdd81.jpeg

Bora Balcıoğlu daha sonra PTT Müdürlüğü'ne geçerek, müdür Hasan Öztaş ile görüştü.Bora Balcıoğlu tarafından bir diğer ziyaret ise Napal Tela ve Elyaf Üretim Sanayi fabrikasına yapıldı. Balcıoğlu, fabrika çalışanlarıyla öğle yemeği yiyerek, emekçilerin yaşadığı sorunları ve taleplerini dinledi.
Balcıoğlu, Gümüşhane eşrafından Aytekin Yılmaz'ın cenaze törenine katılan Balcıoğlu, Yılmaz ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

b1d5430e-7c49-4741-8040-dc6c5139bc89.jpeg

Programın son durağı ise, Kepçe İşkembe Salonu oldu. İşletme sahibi Ünal Yıldız’a hayırlı olsun dileklerini ileten Balcıoğlu Silivri’de esnafın sorunlarına eğileceklerinin altını çizdi.

8282003f-51ec-4a25-88a4-1f9820b98fb0.jpeg


Balcıoğlu'nun bu ziyaretleri, Silivri'nin her alanında kapsamlı bir gelişimi hedefleyen ve toplumun çeşitli kesimlerinin ihtiyaçlarına duyarlı bir kampanya yürüttüğünün göstergesidir.

57e02848-4100-4ae0-a25e-97c1fab90f20.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.