Zuhal Topal'la Yemekteyiz 24 Ocak puanları! Osman kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 24 Ocak puanları! Osman kaç puan aldı?
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta heyecanı devam ediyor. Birbirinden iddialı isimlerden bugün Osman yarışacak ve puanlarını alacak. Peki, Osman kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin hafta içi günlerinde en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak adından söz ettiren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu maratonda bugün yarışacak isim ise YTL Osman. Ünlü yarışmacı kendisine verilen sürede birincilik elde edecek puanları almak amacında. Peki, Osman kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 24 Ocak puanları haberimizde yer almaktadır.

Bombalar patlıyor

Bu hafta yarışan isimler arasında en renklisi olarak kabul gören ve daha önce de televizyon deneyimi bulunan Osman Yavuz, bugün kebaptan künefeye kadar zengin bir doğu mutfağı örnekleri ile rakiplerinin karşısına çıkacak. Esprileriyle de izleyenleri güldürecek başarılı yarışmacının alacağı puanlar büyük önem taşıyacak. Yer sofrası da dikkat çekecek.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Osman kaç puan aldı?

Bugün mutfağa girerek elinden gelenin en iyisini sergilemek için süresini kullanacak olan Osman, rakiplerinin karşısına çıkacak. Menüsüyle hem onları hem de Zuhal Topal'ı etkilemek amacında. Yarışmacıların puan seviyesi ise çok düşük olabilir. Bunun için de işini iyi yapmalı. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Osman kaç puan aldı? 24 Ocak puanları sorusunun yanıtı haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.