Yemekteyiz Onur kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur Özuyanık kaç yaşında ve nereli

Yemekteyiz Onur kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur Özuyanık kaç yaşında ve nereli
Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başladı. TV8'de yayınlandığı günlerde ilgiyle seyredilen programın ilk bölümünde yarışacak isim merak konusuydu ve sonunda belli oldu. Geç de olsa yayınlanan fragmanda Onur Özuyanık rakiplerine karşı mücadele verecek. Peki, Yemekteyiz Onur kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur Özüyanık kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Sunuculuk koltuğunda Zuhal Topal'ın oturmasıyla daha da renklenen ve geçen sezonlara göre oldukça fazla seyredilen Yemekteyiz'de 10'uncu hafta 15 Kasım 2021 Pazartesi tarihinde başlıyor. Güzel sunucunun beş gün boyunca gideceği evlerde misafirlerini yani rakiplerini ağırlayacak beş yarışmacı kendilerine verilecek zamanı en iyi şekilde kullanıp birinciliği elde etmek istiyor. O isimlerden biri ve ilki ise Onur Özuyanık oldu. Kendisi hakkında pek çok kişi araştırmalarda bulunuyor. Neşeli tavırları ve sempatik cevaplarıyla genç yarışmacjı bugünün en çok sorgulananları arasında yer aldı. Peki, Yemekteyiz Onur kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur Özuyanık kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Yemekteyiz Onur kimdir?

Bugün yayınlanacak 46'ıncı bölümde yarışarak büyük ödülü evine götürmek isteyen Onur Özuyanık fragmanda oldukça dikkat çekmeyi başardı. Domatesi büyük bulan Zuhal Topal'a; "büyük insana büyük domates" cevabıyla herkesi güldürdü. Ellerinde eldivenle ekmek servisinde bulunması izleyenlerin takdirini kazandı. İsmail Keskin'e yaşı üzerinden getirdiği yemek eleştirisi de çok konuşuldu. Fenerbahçeli. Kendisi Evli. Mustafa Ege ve Salih Miraç adında iki erkek çocuğu babası.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Onur Özuyanık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.