Zahide Yetiş’ten şok itiraf! Ünlü sunucu neden boşandı?

Zahide Yetiş’ten şok itiraf! Ünlü sunucu neden boşandı?
Ekranların sevilen yüzlerinden olan Zahide Yetiş, beklenmedik bir haberle hayranlarını şok etti. Boşandığını açıklayan ünlü sunucu, İstanbul’dan da ayrıldı.

Necdet Oktay Apaydın - Gündüz kuşağında uzun yıllardır ekran karşısına çıkan Zahide Yetiş, bu kez kendisi ile ilgili açıkladığı haberle gündem oldu. 2014 yılında evlendiği ve oğlunun da babası olan eşi ile yollarının ayırdığını açıklayan Yetiş’in boşandığı eşinin kim olduğu merak konusu oldu. İşte Zahide Yetiş’in biten evliliği ve yeni hayatı ile ilgili tüm detaylar!

İzmir’e taşındı!

2014 yılında hayatını Cem Arısoy ile birleştiren Zahide Yetiş boşanma sürecinden bahsetti. Gökay Kalaycıoğlu’nun sunduğu 360 Derece programında konu ile ilgili ilk kez konuşan ünlü isim, ayrılık kararı almasının nedenlerini açıkladı. İstanbul’da da artık daha az vakit geçirdiğini açıklayan Yetiş, İzmir’de yaşadığını söyledi.

“Oğlumla yeni sayfa açtık”

Sunucunun “Artık Aras’la bambaşka bir yolunuz var” yorumunun ardından boşanması ile ilgili düşüncelerini ifade eden Zahide Yetiş sözlerine; “Aras’la her zaman yeni sayfalar açtık. Hayat sizi başka yerlere götürebilir ve o götürdüğün yerde varlığınıza devam ediyorsunuz” diye devam etti.

Bu senenin kendileri için özel olduğunu da ekleyen Yetiş, hayatının büyük çoğunluğunu İzmir’de evde geçirdiğini de sözlerine ekledir. Oğlunun babası ve babaannesiyle diyaloglarının devam ettiğini de belirten ünlü sunucu, “Oğlumla hayatımıza devam ediyoruz” diyerek açıklamalarını tamamladı. 

Cem Arısoy kimdir?

Tüm bu açıklamaların ardından Zahide Yetiş’in boşandığı eşi Cem Arısoy’un kim olduğu ve kaç yaşında olduğu gibi soruların yanıtları sorgulanmaya başlandı.

1974 yılında doğan Cem Arısoy’un İzmir Karşıyakalı olduğu biliniyor. 2014 yılında Fransa’nın başkenti Paris’te Zahide Yetiş’le evlenen 49 yaşındaki Arısoy’un İzmir’de basketbolla ilgileniyor. Yetiş ile Arısoy, ilk kez bir basketbol maçında karşılaşıp tanışmıştı.

Zahide Yetiş kimdir?

Ekranların aranan yüzlerinden Zahide Yetiş, 1979 yılında Viyana’da doğru. Eğitimini İzmir’de tamamlayan ünlü sunucu ekran kariyerine çocukken TRT’de yaptığı seslendirmelerle başladı. Kadın ve sağlık programların sunucu olarak görev alan Yetiş, Doktorum programıyla tanınmasının ardından ekran macerasına aralıksız devam etti. Dinle! Hayat Sana Fısıldıyor! isimli bir kitabı da bulunan Zahide Yetiş, 2014 yılında Cem Arısoy’la evlendi, 2018 yılında ise oğlu Aras’ı dünyaya getirdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.