Zuhal Topal'la Sofrada Gülden Tutkun kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Sofrada Gülden Tutkun kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Lezzeti kadar eğlencesi ve gergin anları ile de izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni günü başlıyor. Birbirinden iddialı takımların beş gün boyunca hünerlerini sergileyeceği yarışmada bugünün kaynanası Gülden Tutkun oldu. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Gülden Tutkun kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar..

Zuhal Topal'la Sofrada Gülden Tutkun kimdir? sorusunun cevabı ilgiyle araştırılıyor. Yarışmada hafta ortasının kayınvalidesi olarak gelini Şaziye'ye yardım edecek olan Gülden Hanım hem onu koruyacak hem de gelecek eleştirilere yanıt vererek en yüksek sırada günü tamamlamaya çalışacak. Zaman zaman gerilimli anlara tanıklık edeceğimiz programda kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Zuhal Topal'la Sofrada Gülden Tutkun kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...


 

Gülden Tutkun kimdir?

Bugün yarışmanın üçüncü gününde gelini ile birlikte puan mücadelesi verecek olan Gülden Tutkun, soğan ve sarımsak yemiyor. Rakip tanımıyor. Gelini ile birlikte villada fırtına estirmeye geliyor.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI GÜLER BOYACI BACAKSIZ

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI ECE GÖREN

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI ŞAZİYE

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI SEDA CANPOLAT ÇAKMAK

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI ŞEHRİBAN KESKİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.