Zuhal Topal'la Sofrada Melike Esen ve kayınvalidesi Filiz Esen kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Melike Esen ve kayınvalidesi Filiz Esen kimdir?
Dün başlayan yeni haftasıyla puan savaşının devam ettiği Zuhal Topal'la Sofrada'da yeni bir gün başlıyor. 22 Eylül 2020 Salı günü mutfağa girecek isim Melike Esen oldu. Kayınvalidesi ise Filiz Esen. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Melike Esen ve kayınvalidesi Filiz Esen kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Yepyeni kayınvalideler ve gelinleri ile FOX TV'deki yerini almaya sürdüren Zuhal Topal'la Sofrada yeni bölümü ile karşınıza çıkıyor. Bir kez daha rekabeti yüksek çekişmeye sahne olacak günde kendisine verilen sürede marifetlerini ortaya koyacak isim Melike Esen olarak açıklandı. 22 Eylül Salı günü kollarını sıvayacak ve birincilik adına gayret gösterecek olan genç yarışmacı hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Melike Esen ve kayınvalidesi Filiz Esen kimdir? Detaylar haberimizde.


Zuhal Topal'la Sofrada Melike Esen kimdir?

Bugün yayınlanacak olan 437. bölümde rakip kayınvalidelerden puanlarını alacak Melike Esen 25 yaşındadır. 5 yıllık evli. Kendisine çok güveniyor. Hedefi 15 bin lirayı kazanmak.



Zuhal Topal'la Sofrada Filiz Esen kimdir?

Gelini ile birlikte yarışacak olan Filiz Hanım Boşnak göçmenidir. Haksızlığa asla gelemiyor. İstanbul'da yaşıyor. Gelinine çok güveniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.