Zuhal Topal'la Sofrada Seda Canpolat Çakmak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Sofrada Seda Canpolat Çakmak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
FOX TV ekranlarında yüzlerce bölümdür yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftasında dün Şehriban Keskin hünerlerini sergilemişti. Bugün ise sıra Seda Canpolat Çakmak'ta. Güzel yarışmacı kendisine verilen sürede en iyi yemekleri yaparak en yüksek puanları almak istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Seda Canpolat Çakmak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Seda Canpolat Çakmak kimdir? sorusu bugünün en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Yarışmanın ikinci gününde performansını ortaya koymak ve 15 bin lirayı almak isteyen güzel yarışmacının neler yapacağı merak konusu iken hakkındaki araştırmalar da başladı. Her gün binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen yarışmada genç yarışmacı ile ile ilgili bilgileri siz değerli okuyucularımız için derledik. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Seda Canpolat Çakmak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Seda Canpolat Çakmak kimdir?

Bugün yarışmanın ikinci gününde kayınvalidesi ile birlikte puan mücadelesi verecek olan Seda Canpolat Çakmak 4 yıllık evli. 1 çocuk sahibi. Sivaslı, utangaç ve heyecanlı. Yarışma için özel ders aldı. Nişantaşı Üniversitesi'nden mezun. Kalıcı makyaj uzmanı ve phibrows royal artist.


 

Seda Canpolat Çakmak Instagram hesabı

Bu haftanın en dikkat çekici yarışmacılarından biri olan Seda Canpolat Çakmak'ın kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada çalışmalarını yayınlamaktadır. Çok az da özel hayatından karelere yer vermektedir. @phibrowseda profilinden takip edebilirsiniz.
 


Seda Canpolat Çakmak

Seda Canpolat Çakmak

Seda Canpolat Çakmak

Seda Canpolat Çakmak

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI GÜLER BOYACI BACAKSIZ

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI ECE GÖREN

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI ŞAZİYE

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI SEDA CANPOLAT ÇAKMAK

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI ŞEHRİBAN KESKİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.