Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aynur kimdir? Aynur kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aynur kimdir? Aynur kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8'in ilgiyle takip edilen yarışmalarından biri olarak reyting sıralamasında kendi kuşağını domine eden yapımlar arasına giren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Birbirinden hamarat ve bir o kadar da iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı zorlu programda bugünden itibaren beş gün boyunca yarışacak isimlerden biri de Aynur oldu. Deneyimli yarışmacının performansı da şimdiden herkesi sabırsızlandırıyor ve kendisi ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Pazartesiden cumaya 15 bin lira için yarışan yarışmacıların boy gösterdiği programın yeni haftasında Zuhal Topal yine renkli bölümlerle karşımıza çıkacak. Fragmanda yayınlanan ve yeni bölümde tanıtılan isimlerden biri olan Aynur ilk andan dikkat çekmeyi başarmıştı. Kendisi belirlenen günde mutfağa girecek. Hakkında da pek çok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aynur kimdir? Furkan Instagram hesabı haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aynur kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren yarışmacılarından biri olması beklenen Aynur da rakibi İlayda'yı eleştirirken görüldü. Tavuk çorbası olarak eleştirdiği İkayda'nın lezzeti için tepki de gördü. Furkan kendisini korumaya çalıştı ancak güzel yarışmacının hışmına uğradı. Aynur'un Instagram hesabı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.