Zuhal Topal'la Yemekteyiz Derya Küçükkızılkaya kimdir? kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Derya Küçükkızılkaya kimdir? kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının pazartesiden cumaya kadar sürecek amansız yarışında yine lezzet savaşı yaşanacak. Zuhal Topal'ın renkli sunumuyla izleyicilerin ekran başına kilitleneceği yapımda kolları sıvayarak mutfaklarına girecek isimler belli oldu. Buna göre Derya Küçükkızılkaya da 15 bin lirayı kazanmak isteyenler arasında yerini aldı. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sah

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile TV8 ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Pazartesiden cumaya kadar televizyonda yerini alacak yarışmada performansını sergileyecek yarışmacıların alacakları puanlar kadar haklarındaki bilgiler de merak konusu ve internet üzerinde araştırılıyor. Haftaya damga vurması beklenen isimlerden biri olan Derya Küçükkızılkaya da gençliğinin verdiği potansiyeli masasına ve yarışmaya yansıtmak amacında. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Derya kimdir? Derya Küçükkızılkaya Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal’la Yemekteyiz Derya kimdir?

Bugünden itibaren beş bölüm boyunca haftanın en iyisi olabilmek adına yarışacak Derya Küçükkızılkaya 43 yaşında. Aslen Bulgaristan göçmeni ancak üç kuşaktır İstanbullu bir aileye mnsup. Evli, 24 yaşında bir kız çocuğu annesi. Beşiktaş taraftarı ve akrep burcu. Yarışmada 15 bin lirayı kazanarak evine dönmek ve kendisini milyonlara ispatlamayı hedefliyor. Instagram hesabı @deryakucukkizilkaya'dır.


Zuhal Topal’la Yemekteyiz Derya

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Derya

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Derya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.